Bad Kleinkirchheim - St. Oswald Skiarena - Hotel St. Oswald****, Bad Kleinkirchheim

0
Hotel St. Oswald, Bad Kleinkirchheim Hotel St. Oswald, Bad Kleinkirchheim Hotel St. Oswald, Bad Kleinkirchheim Hotel St. Oswald, Bad Kleinkirchheim Hotel St. Oswald, Bad Kleinkirchheim Hotel St. Oswald, Bad Kleinkirchheim Hotel St. Oswald, Bad Kleinkirchheim Hotel St. Oswald, Bad Kleinkirchheim Hotel St. Oswald, Bad Kleinkirchheim Hotel St. Oswald, Bad Kleinkirchheim Hotel St. Oswald, Bad Kleinkirchheim Hotel St. Oswald, Bad Kleinkirchheim Hotel St. Oswald, Bad Kleinkirchheim Hotel St. Oswald, Bad Kleinkirchheim Hotel St. Oswald, Bad Kleinkirchheim

Zájezd pořádá

CK MAUTHNER, s.r.o.
Michalská 430/3, 11000 Praha

Rakousko / Korutany
V nabídce od: 12.06.2020
Kód zájezdu: 4332

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Hotel St Oswald se nachází v městečku Bad Kleinkirchheim, 1400 m n.m., uprostřed nádherného korutanského pohoří Nockberge.

Poloha: Hotel St. Oswald má výhodnou polohu v centru vesničky St. Oswald asi 3km od centra Bad Kleinkirchheim, hned u sjezdovky.

Vybavení: Hotel je zařízen v rustikálním stylu, má recepci, restauraci, domácí vinný sklípek, lobby s krbem, knihovna s posezením, terasa na slunění, úschovna lyží a lyžařských bot, výtah, parkoviště zdarma, garáž za poplatek.

Speciální nabídky v termínech:


04.01. – 31.01.2020 a 29.02. – 06.03.2020 Ski-Wellness Wochen ; při zakoupení 3denního skipasu dostanete 1x vstup zdarma do termálních lázní, 4denní skipas = 2x vstup, 6denní skipas = 3x vstup


04.01.-07.03.2020 Familien Euro při zakoupení min. 6 denního skipasu pro dospělého, stojí dětský 6denní skipas (do 11,9 let) pouze € 1,-/den (skipas platí pouze pro oblast Bad Kleinkirchheim/St. Oswald)


Ski-Therme-Wochen 07.03.-29.03.2020 - skipas v ceně a 50% sleva na vstup do termálních lázní (Počet nocí = počet dní skipasu, např.: 1 noc = 1denní skipas, 4 noci = 4denní skipas)

Vhodné pro:

Rodiny s dětmi (dětské ceny na vyžádání)

Sport a relax:

Wellness zóna na 450m 2 - vnitřní bazén 14x11m s protiproudem, finská sauna, aromatická parní lázeň, infračervená kabina, Kneippova lázeň, relaxační místnost a tělocvična. Solárium, masáže a kosmetika za poplatek na místě.

Proč zvolit právě tento hotel:

Hotel přmo na sjezdovce

Stanice lanovky National Brunnach cca 50m od hotelu

Vlastní hotelový skibus se spojením do lyžařské školy.

WiFi zdarma

Tipy na zimu:

Většina sjezdovek v tomto středisku je střední obtížnosti, v některých místech ale dosahují sjezdovky sklonu až 70 %. Pro děti a začátečníky jsou vhodné modré sjezdovky. Pro milovníky snowboardingu je připraveno u lanovky Kaiserburg několik překážek. Sjezdovka světového poháru Franz-Klammer-Abfahrt je chloubou celého střediska.




Počet vleků
26


Sedačkové lanovky
7


Gondolové lanovky
4


Vlek
15


Lanovka
0


Dětská lanovka
0


Jiné
0






Sjezdovky
103 km


Modré
18 km


Červené
77 km


Černé
8 km


Dětská
0




Více informací o lyžování v Bad Kleinkirchheim / St. Oswald Skiarena najdete zde


V Bad Kleinkichheim najdete hned dvoje termální lázně – Římské termální lázně a Termální lázně St. Kathrein.


Lázně St Kathrein v Bad Kleinkirchheim nabízí k užívání celou řadu zařízení a bazény s 1200 m² vodní plochy. Zdejší termální voda je vhodná zejména pro léčbu revmatických chorob, problému pohybového ústrojí i kardiovaskulárních chorob. Lázně nabízí relaxaci a zábavu pro rodiny rozdělenou podle zájmů. Všichni, kteří hledají wellness a relaxaci, ale zároveň si nechtějí odříct radost s koupání, jsou zde správně. V rodinném bazénu si můžete užít masážní bublinková lehátka, whirlpool, podvodní masážní proudy, vodní hřib i vodní kanál s vířivým proudem. Stranou od zábavné části lázní najdete oázu klidu se sluneční terasou. Svět saun překvapí širokou nabídku luxusních saun, jako například finskou saunu, parní saunu, infrakabinu, tepidáriem a vitariem.





Römerbad v Bad Kleinkirchheim zotavení je zde zaručeno. Římské lázně jsou koncipovány jako zábavné termální lázně s příjemnou 36 ° C teplou vodou. V zimě zde především lyžaři ocení perfektní kombinaci sportu a rekreace. Římské termální lázně v Bad Kleinkirchheim nabízí masáže, sauny a solária, relaxaci a načerpání nových sil v uklidňující atmosféře. Rodiny s malými dětmi jistě potěší tobogán, dobrodružné horské říčky, vodní fontány a vodopády.


Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.


Ubytování: hotel ****
Pokoje různých velikostí mají koupelnu s vanou nebo sprchu/WC, fén, telefon, rádio, SAT-TV, minibar, trezor, připojení k internetu a balkon s výhledem na panorama hor.

Dvoulůžkový pokoj Tannenzapfen s možností 1 přistýlky, cca 41 m 2

Apartmán Spatzennest pro 2-4 osoby, cca 49m 2 , s oddělenou ložnici a obývací část.

Junior Suita Sonnentau pro 2-3 osoby, cca 45m 2 , světlý pokoj s obývací částí (opticky oddělená) s pohovkou.

Suita Storchennest pro 2-4 osoby, cca 52m 2 , ložnice s manželskou postelí, oddělená obývací místnost s dvoulůžkovým gaučem.

Suita Sterntaler pro 2-5 osob, cca 102m 2 , ložnice s manželskou postelí, oddělená obývací místnosts dvoulůžkovým gaučem.

Suita Silberdistel pro max. 6 osob, cca 110m 2 , luxusní suita s 2 oddělenými ložnicemi, obývací místnost s kachlovými kamny, vířivka a sauna.

Suita Grand Lit pro max. 2 os., cca 20 m 2 , moderně a světle zařízený pokoj, velká koupelna se sprchou, WC, fén, trezor, TV, rádio, minibar, panoramabalkon

Strava: vlastní
Polopenze - snídaně formou bufetu, odpolední apres ski občerstvení s koláčem a chuťovkami po lyžování, večeře o 4 chodech s výběrem z menu, salátový bufet nebo tematická bufetová večeře.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 15.01.2021)