Hurghada - Hotel Titanic Resort & Aqua Park ****

0

Zájezd pořádá

FlyDovolená s.r.o.
Vodičkova 41, 11000 Praha

Egypt / Hurghada
Cena od: 19 680
V nabídce od: 04.12.2019
Kód zájezdu: HU38

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel Titanic Resort & Aquapark je součástí největšího aquparku v Hurghadě (hosté zdarma využívají všechny atrakce) a byl otevřený v roce 2005. Stojí ve druhé řadě hotelů přímo naproti resortům Jasmine, Aladdin Beach Resort a Ali Baba Palace. Hotelový hosté využívají bezplatně pláž protilehlého resortu Aladdin Beach Resort. Hotel je vzdálen 8 km jižně od mezinárodního letiště v Hurghadě a 17 km od centra Hurghady.

Pláž: Hosté využívají pláž protilehlého resortu Aladdin Beach Resort, která je vzdálena cca 700 m po promenádě či můžete využít bezplatnou kyvadlovou dopravu. Pláž je dlouhá, písečná s pozvolným oblázkovým vstupem do vody v blízkosti korálového útesu (doporučujeme vhodnou obuv do vody). Lehátka, slunečníky, podložky a osušky na pláži zdarma. Plážový bar je zahrnut v programu All inclusive a nabízí nealkoholické nápoje a lehké občerstvení.

Sport a zábava: Pro sportovní aktivity je připraven tenisový kurt (v hotelu Ali Baba Palace, osvětlení za poplatek), volejbalové, fotbalové a basketbalové hřiště, šipky, kulečník (za poplatek), fitness centrum s tělocvičnou, potápěčské centrum či vodní sporty na pláži (jízda na banánu, vodní lyže, plavba lodí – vše za poplatek). Pro děti je připraven dětský klub (ve věku 4-12 let), dětský bazén, dětský aquapark, dětské hřiště, diskotéka, speciální dětské menu v restauraci a různé animační programy a soutěže během dne. Hlavním lákadlem areálu je jistě aquapark s mnoha tobogány, vodotrysky a línou řekou.

Poznámka: HOTEL I LETENKY JSOU NA ZPĚTNÉ POTVRZENÍ!!


Ubytování: hotel ****
Vybavení: Hotel disponuje vstupní halou v hlavní budově s 24 hodinovou recepcí, směnárnou, lobby barem, hlavní restaurací, několika dalšími restauracemi a bary, plážovým barem, kavárnou, obchody, mini marketem, konferenční místností, společenskou místností se SAT/TV, prádelnou, čistírnou, open air diskotékou, divadlem. Lázeňské centrum nabízí za poplatek masáže, saunu, parní lázeň, turecké lázně, kosmetické procedury, krytý bazén. V areálu se nachází velký aquapark s tobogány, skluzavkami, línou řekou, sluneční terasou (lehátka, slunečníky a osušky jsou zdarma). Pro sportovní aktivity je připraven tenisový kurt (v hotelu Ali Baba Palace, osvětlení za poplatek), volejbalové, fotbalové a basketbalové hřiště, šipky, kulečník (za poplatek), fitness centrum s tělocvičnou, potápěčské centrum či vodní sporty na pláži (jízda na banánu, vodní lyže, plavba lodí – vše za poplatek). Pro děti je připraven dětský klub (ve věku 4-12 let), dětský bazén, dětský aquapark, dětské hřiště, diskotéka, speciální dětské menu v restauraci a různé animační programy a soutěže během dne. Hlavním lákadlem areálu je jistě aquapark s mnoha tobogány, vodotrysky a línou řekou.

Vybavení pokojů: Celkem je v nabídce 331 vkusně a elegantně zařízených pokojů či apartmánů rozmístěných v tří patrové budově postavené ve tvaru lodi. Standardní pokoje (40 m2) jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelnou se sprchou či vanou, WC, fén, toaletní potřeby), individuálně řízenou klimatizací, telefonem, SAT/TV, trezorem, minibarem (doplňován denně s 4 lahvemi vody), setem pro přípravu kávy a čaje a balkónem nebo terasou. Hotel nabízí dva speciálně upravené pokoje pro handicapované hosty.

Strava: all inclusive
All inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, během dne lehké občerstvení, rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje v době 10:00-24:00 - nápoje se podávají v některém z barů dle otevírací doby, káva / čaj a pečivo v odpoledních hodinách u bazénu nebo v plážovém baru, pozdní občerstvení (22:00 - 24:00), denně 4 láhve vody v minibaru.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Leteckou dopravu z vybraného odletového místa do Hurghady a zpět- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena neobsahuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta) - Vstupní vízum do destinace
(Popis zájezdu byl aktualizován 21.02.2022)