St.Moritz,IT-Lago di Como,Itálie - Jezera Švýcarska a Itálie s nákupy v Milánu

0
itálie - lago maggiore itálie - isola bella - lago maggiore itálie - isola bella - lago maggiore 2 itálie - jezero como itálie - jezero lago di como itálie - lago maggiore - rocca di angera castle - hrad - severní itálie itálie - lake como - jezero como itálie - lake como jezero - bellagio poloostrov jezero como - lago como - itálie - varenna katedrála duomo di milano - milán - itálie - náměstí piazza duomo katedrála duomo di milano - milán - itálie - náměstí piazza duomo 2 lago di como - itálie - varenna st. moritz - švýcarsko - jezero st. moritz - švýcarsko - jezero 2 švýcarsko - jezero maggiore - locarno city - madonna del sasso church švýcarsko - locarno - madonna del sasso taormina - itálie - sicílie - isola bella

Zájezd pořádá

METAL - FRUT, spol. s r.o.
Nádražní 674, 66442 Modřice

Švýcarsko
V nabídce od: 21.09.2019
Kód zájezdu: 4503

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Poznejte hornaté Švýcarsko a sever Itálie. Uvidíte velkolepá jezera, malebná horská městečka, kostel Madony ve skalách nebo třeba palác na ostrově Isola Bella. Nakonec se můžete těšit na prohlídku Milána, plného dechberoucí architektury.


Ubytování: hotel ***

Strava: snídaně

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR, St. Moritz: Odjezd v nočních hodinách. Ráno přijedete do Svatého Mořice , proslulého zimního letoviska ve výšce 1 843 m n. m., ležícího u jezera Moritzer See . Město je obklopeno mohutnými horami, na kterých se nachází okolo 350 km sjezdovek. Ve městě jsou lázně, hotely, restaurace i obchody. Přes Malojský průsmyk , spojující Švýcarsko s Itálií, přejedete na hotel.

2. den: Lago di Como, Švýcarská riviéra: Po snídani se vydáte k třetímu největšímu jezeru v Itálii, Lago di Como . U jeho hornatých břehů leží několik okouzlujících městeček, které také navštívíte. Tremezzo je známé především díky renesančním a barokním vilám, z nichž nejznámější je Villa Carlotta , která ukrývá cenná sochařská díla. V jejích rozsáhlých zahradách roste nespočet nádherných květin. Čeká vás prohlídka Švýcarské riviéry . V italsky mluvícím kantonu Ticino navštívíte jeho největší město Lugana , rozprostírajícího se u stejnojmenného jezera. To je lemováno vrcholky hor a díky celoročně teplému klima zde běžně uvidíte růst palmy . Najdete tu řadu italských restaurací, kde si můžete dát místní speciality, včetně chutného vína. Projdete se také po městě Locarno , ve kterém se každoročně koná filmový festival , a které je oblíbeným turistickým letoviskem s řadou subtropických zahrad . Dojít můžete ke kostelu Madony ve skalách , od kterého je překrásný výhled na jezero a okolní hory. Večer odjezd na hotel.

3. den: Lago di Maggiore, Isola Bella, Arona: Ráno se vydáte k Lago di Maggiore , ležícího zčásti v Itálii i ve Švýcarsku. Čistá hladina tohoto horského jezera je poseta několika malými ostrůvky , kterým se říká Borromejské, podle jména šlechtického rodu, kterému ostrovy patřily. Budete mít možnost připlout lodí na jeden z nich, s příznačným názvem Isola Bella , což v překladu znamená Krásný ostrov . Stojí na něm palác se stupňovitými terasami a zahradami , které jsou osázeny exotickými dřevinami, banánovníky, palmami, olivovníky a dalšími nevšedními rostlinami. Navštívíte město Arona , odkud budete mít možnost vystoupit do sochy San Carlo (sv. Karla Boromejského) z roku 1697. Odmění vás pohled do širokého okolí. Večer odjezd na hotel.

4. den: Milán, odjezd do ČR: Můžete se těšit na celodenní prohlídku Milána, města módy . Uvidíte jednu z nejstarších oper světa La Scala a nevynecháte ani gotický dóm Duomo Santa Maria Nascente postavený z bílého mramoru. Na náměstí Piazza del Duomo stojí také Arcibiskupský a Královský palác a podíváte se k pevnosti Castelo Sforzesco . Další významnou památkou je freska Leonarda da Vinciho - Poslední večeře, kterou najdete v dominikánském klášteře, propojeném s kostelem Santa Maria delle Grazie . Odjezd do ČR ve večerních hodinách.

5. den: Návrat do ČR: Příjezd do ČR v dopoledních hodinách.

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 05.12.2019)