La Manga del Mar Menor - Poznávací zájezd Mar Menor ****

0
01 Hotel Día Los Delfines Lite 02 Habitación Doble Los Delfines Lite 03 Aseo Los Delfines Lite 04 Piscina Los Delfines Lite 05 Suite Jacuzzi Los Delfines Lite 07 Restaurante Buffet Los Delfines Lite 09 Heladería Snack Bar Los Delfines Lite 10 Salón Ocio Los Delfines Lite 11 Hotel Noche Los Delfines Lite 12 Piscina Noche Los Delfines Lite Buffet Fachada Hall.TIF Fachada Piscina Las Gaviotas (1).tif Las Gaviotas (2) Las Gaviotas (2).tif Las Gaviotas (6) Las Gaviotas (9) P4221601.JPG P4242113.JPG P4252389.JPG P4252391.JPG pantalla103 pantalla105 pantalla110 pantalla114 pantalla115 pantalla117 pantalla119 pantalla124 pantalla125 pantalla126 pantalla127 pantalla129 pantalla130 pantalla131 pantalla133 pantalla134 pantalla32 pantalla33 pantalla34 pantalla36 pantalla37 pantalla39 pantalla40 pantalla41 pantalla42 pantalla43 pantalla47 pantalla51 pantalla54 pantalla59 pantalla65 pantalla66 pantalla67 pantalla68 pantalla72 pantalla74 pantalla86 pantalla88 pantalla90 pantalla94 pantalla96 Restaurante 1 Strana 46 - obecné 1 Strana 46 - obecné 2 Strana 46 - obecné 3 Strana 46 - obecné 4 Strana 46 - úvodní.PNG

Zájezd pořádá

Quality Tours s.r.o.
Myslíkova 174/23, 11000 Praha

Španělsko / La Manga
V nabídce od: 20.09.2019
Kód zájezdu: POZ-MEN

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy
    • Pro seniory

Vydejte se na zájezd do střední části Španělska, do oblasti Mar Menor. Moře v laguně Mar Menor mívá i o několik stupňů vyšší teplotu než ve Středozemním moři a voda zde je slanější. Proto získalo přezdívku "Mrtvé moře Evropy". Zdejší příznivé klima působí na dýchací cesty a napomáhá léčit kožní onemocnění, bolavé klouby, revma a další onemocnění pohybového aparátu. Mar Menor je velmi dobře znám i pro výskyt "léčivého bahna". Na tomto zájezdu můžete kombinovat koupání v moři i laguně s návštěvou zajímavých turistických atrakcí této oblasti.

1.DEN - Přílet do Španělska. Transfer do hotelu. Ubytování.
2.DEN – Procházka s průvodcem po letovisku LA MANGA , které leží na šíji mezi Středozemním mořem a lagunou. Výstup na vyhlídku, kde se Vám otevře panoramatický pohled na celou zátoku, moře i lagunu. Dále "přebrodění" části mělké laguny na ostrůvek ISLA DEL CIERVO (Jelenní ostrov).
3.DEN - Celodenní autobusový výlet za krásami kraje Murcie. Nejprve se zastavíme u svatyně patronky města – SANTUARIO DE LA FUESANTA , která se nachází v horách 6 km od Murcie.
Poté následuje návštěva krásného historického města MURCIE s pěkným starým městem a mnoha památkami, připomínajícími její bohatou minulost. Na závěr dne se zastavíme v přírodních bahenních lázních v SAN PEDRO DEL PINATAR .
4.DEN - Celodenní výlet. Ráno nás čeká turistika v národním parku – NP CALBLANQUE . Jedná se o nenáročný pochod cca 6 km s převýšením do 200 m, převážně pak z kopce. Po návratu k autobusu budeme pokračovat k zálivu u vesničky Portmán, kde se nachází krásný záliv s černou pláží (zde se zájemci mohou vykoupat). Odpoledne se zastavíme na prohlídku městečka CARTAGENA , jehož historie sahá až do starověku. Projdeme se po hlavních ulicích historického centra, kde uvidíme řadu krásných secesních vil z počátku 20.století. Poté navštívíme římské divadlo a další památky.
5.DEN - Volný den u moře. Pro zájemce doporučujeme fakultativní výlet – Okružní plavba lagunou. Uvidíte nejznámější zátoky jako "Tureckou zátoku" nebo zátoku nazývanou "Borovice".
Krásný výhled budete mít i na všech pět ostrovů laguny (Barón, Perdiguera, Redondela, Ciervo a Sujeto).
6.DEN - Celodenní výlet – ráno si prohlédneme centrum historického městečka ELCHE s pěknou katedrálou Panny Marie a rozsáhlým palmovým hájem, který je největší v Evropě. Odpoledne následuje prohlídka ALICANTE , významného přímořského města, které svojí architekturou připomíná francouzské Nice. Projdeme se po pevnosti, přímořské promenádě, navštívíme uličky historického středu.
7.DEN – Volný den u moře.
8.DEN - Transfer na letiště, odlet do Prahy.

Poloha: Hotelový komplex Las Gaviotas/Los Delfines 4*

Komplex 2 hotelů (Las Gaviotas a Los Delfines) nacházející se přímo v oblasti La Mangy. Vzdálenost hotelů od pláže Mar Menoru a pláže Středozemního moře je 50 - 200 metrů. V okolí komplexu se nachází množství restaurací, barů a autobusová zastávka. Pár zastávek od hotelů se nachází tzv. Jelení ostrov s ložiskem léčivého bahna. Centrum městečka La Manga je vzdáleno pouhý kilometr. V blízkosti se nachází také jedno z nejstarších španělských měst – Cartagena a hlavní město regionu - Murcia. Komplex je díky své poloze ideálním místem k odpočinku, ozdravným pobytům a objevování nevšedních zajímavostí, kterými se tato oblast pyšní! Las Gaviotas 4* se nachází hned vedle Los Delfines 4* a oba hotely patří pod jeden hotelový řetězec Hotelania.

Doba transferu z letiště Murcia do hotelu cca 45 min.

Pláž: Komplex se nachází cca 50 - 100 m od pláže Mar Menor s klidným a pozvolným vstupem do moře a cca 100 - 200 m od dlouhé krásné pláže Středozemního moře s jemným pískem. Plážový servis (slunečníky a plážová křesílka) k zapůjčení u delegátky zdarma (oproti vratné kauci) - pozor - omezené množství!

Název hotelu, ve kterém budete v rámci komplexu ubytováni, bude upřesněn cca 7 dní před odletem spolu s pokyny na cestu.


Ubytování: hotel ****
Vybavení: V obou hotelích se nachází recepce 24h denně, restaurace, bar, venkovní bazén, sluneční terasa, lehátka u bazénu zdarma, wi-fi připojení (za poplatek), konferenční sál, výtah, trezor, úschovna zavazadel. Hotely nenabízejí možnost půjčení ručníků na pláž. Klienti mohou využívat společné prostory, vč. bazénů a sluneční terasy obou hotelů.

Vybavení pokojů: Pokoje s vlastním sociálním zařízením, terasa nebo balkon, vysoušeč vlasů, satelitní TV, minilednička, trezor (za poplatek), klimatizace, telefon.

Strava: polopenze

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 07.08.2021)