Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Belgie a Holandsko: Brusel, Amsterdam a okolí - Keukenhof, Zaanse Schans a Delft

0
Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft 853fb555c7fe9a2b_800x800ar 86f03b73d09da3b5_800x800ar 8a61ee073fa59423_800x800ar 9038209f06d11162_800x800ar 91a029b0957d7345_800x800ar 946460df5f96a570_800x800ar 9d2d5a0999a9edee_800x800ar a58478d0ca8097a2_800x800ar a752bff06a565a8d_800x800ar b8474cd37f861b07_800x800ar Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft Foto - Amsterdam, Alkmaar, Delft, Keukenhof - Amsterdam a okolí - Keukenhof, Volendam, Zaanse Schans a Delft

Zájezd pořádá

METAL - FRUT, spol. s r.o.
Nádražní 674, 66442 Modřice

Nizozemí / Amsterdam
V nabídce od: 07.09.2019
Kód zájezdu: 4487

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Zažijte procházku voňavými květinovými parky, plavbu vodními kanály a chuť vyhlášených holandských sýrů. Během šestidenního pobytu vám ukážeme větrné mlýny, historický skanzen, známé památky, muzea a mnohé další.


Ubytování: hotel ***

Strava: snídaně

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR: V odpoledních hodinách odjezd z ČR s tranzitem přes Německo.

2. den: Belgie - Brusel: Příjezd do Bruselu , hlavního města Belgie. V rámci prohlídky města se podíváte do katedrály svatého Michala a svatého Guduly . Projdete se po náměstí Grande-Place s měšťanskými domy ze 17. století, které je zapsáno na seznamu UNESCO. Projdete se přes nejstarší obchodní pasáž v Evropě k nejznámější bruselské sošce Manneken Pis (česky známé jako Čůrající chlapeček). Bude také individuální volno, které můžete věnovat například prohlídce Královského muzea výtvarných umění nebo Technického muzea. Ve večerních hodinách odjezd na hotel. Dne 27.4. oslavují holanďané státní svátek "Den krále". Některé atrakce nebudou tento den přístupné, a proto bude prohozen program druhého a čtvrtého dne, tj. návštěva Amsterdamu se bude konat 25.4. a návštěva Bruselu 27.4.

3. den: Holandsko - Delft, Haag: Navštívíte město Delft , někdejší sídlo holandských hrabat, které je proslavené známou delfskou keramikou fajáns . Přesun do Madurodam - historického jádra města Delft, kde uvidíte významný kostel Nieuwe Kerk . Zastávka bude i v Scheveningenu , nejvýznamnějším lázeňském letovisku ve městě Den Haag . Dominantou tohoto místa je obrovské ruské kolo, stojící nad Severním mořem. Projít se můžete po pobřežní promenádě s malými obchůdky a kavárnami. Večer návrat na hotel.

4. den: Holandsko - Zaanse Schans, Keukenhof: Navštívíte skanzen Zaanse Schans , kde se nachází pět druhů větrných mlýnů, holandské dřevěné domy a tři muzea. Proniknete do historie tradičních řemesel - uvidíte výrobu dřeváků a sýrů. Sýry můžete také ochutnat a zakoupit. Přejedete do Keukenhofu - největšího květinového parku v Evropě . Park má rozlohu 32 ha a nabízí 15 km chodníků kolem květinových záhonů. V případě špatného počasí můžete navštívit 20 interiérových výstav květin. Dne 25. 4. 2020 se koná květinový průvod alegorickými vozy zvané Květinové korzo. Program zájezdu bude upraven. Ve večerních hodinách odjezd na hotel.

5. den: Holandsko - Amsterdam: Přesunete se do Amsterdamu , kde s průvodcem navštívíte náměstí Museumplein, ulici Damrak, náměstí Dam s královským palácem, ulici Rokin, květinový trh a individuálně pivovar Heineken. Následuje volný program - posezení v kavárnách a volno k nákupům. Podle zájmu můžete navštívit Vondelpark nebo muzea: Muzeum Vincenta van Gogha, Rijksmuseum nebo Muzeum Anny Frankové (doporučujeme vám rezervaci vstupenek předem online na odpolední hodiny). Nepřijdete ani o plavbu na lodičkách po místních kanálech. Navečer si můžete individuálně prohlédnout Čtvrť červených luceren s kostelem Oude Kerk. Večer odjezd do ČR.

6. den: Příjezd do ČR: Návrat do ČR v ranních nebo dopoledních hodinách.

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 18.02.2020)