Belle Mare - Emeraude Beach ***

0

Zájezd pořádá

FIRO-tour a.s.
Národní 37/38, 11000 Praha

Mauritius / Belle Mare
V nabídce od: 23.06.2019
Kód zájezdu: MER299M

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: hotel leží přes silnici od Belle Mare, jedné z nejhezčích pláží s bílým pískem na ostrově. Hlavní město Port-Louis je vzdáleno asi 35 km, mezinárodní letiště asi 55 km.

Vybavení: bungalovy s cca 60 pokoji v zahradě, restaurace, bar, 2 bazény, obchod, směnárna, internet a WiFi ve veřejných prostorách zdarma, lázeňské centrum, šipky, pétanque, stolní tenis, hry, plážový volejbal, loď s proskleným dnem, šnorchlování.

Doporučujeme: Doporučujeme: Přátelský menší s nabídkou služeb all inclusive. Ideální místo pro potápění a kitesurfing. Hotel je pouze pro dospělé.

Obsazení: standard: XX,
superior: XX / XX / XX / XXX

Internet: WiFi zdarma


Ubytování: hotel ***
pokoje standard mají terasu/balkon s výhledem do zahrady, telefon, TV, minibar, trezor, klimatizaci, fén, koupelnu/WC; pokoje superior jsou větší a mají navíc DVD přehrávač.

Strava: all inclusive
all inclusive

All inclusive: bufetové snídaně, bufetové či servírované obědy a večeře, čaj/ káva a zákusky 16.00-17.00 hod.,nápoje 11.00-23.00 hod. (minerální voda, nealkoholické nápoje, ovocné džusy, pivo, víno, alkoholické nápoje místní výroby), 1x denně doplněný minibar na pokoji (minerální voda, nealko, pivo), 10% sleva na lázeňské procedury.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 10.07.2019)