Bohinj - Ribčev Laz - Hotel Jezero, 2 x nocleh + 2 x skipas Vogel

0
Hotel Jezero Bohinjské jezero, pohled z Vogelu Foto - Bohinj - Ribčev Laz - Hotel Jezero - Aktivní relax, 4 noci Hotel Jezero Hotel Jezero Hotel Jezero Hotel Jezero, a la carte restaurace Hotel Jezero, restaurace Hotel Jezero, zimní období hotelový bazén hotelový bazén kajak Ski areál Vogel Ski areál Vogel Superior pokoj 1/2 Superior pokoj 1/2 Superior pokoj 1/2 Superior pokoj 1/2+1 Superior pokoj, koupelna wellness wellness Zimní hotelová zahrada

Zájezd pořádá

MEDITERAN TRAVEL s.r.o.
Riegrovo náměstí 55, 51301 Semily

Slovinsko / Ribčev Laz
V nabídce od: 12.06.2019
Kód zájezdu: 10887

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Hotel Jezero**** se nachází v bezprostřední blízkosti Bohinjského jezera v obci Ribčev Laz.

Ubytování je zajištěné v pokojích Superior s možností přistýlky. Pokoje mají klimatizaci, fén, minibar, sejf, možnost přistýlky, WiFi, balkon.

Stravování je formou polopenzePlus (snídaně, večeře + zdarma nápoje k večeři - voda, pivo, víno, limonády). Hosté mají k dispozici restauraci Vrtovin se zimní zahradou a letní terasou a à la carte restauraci Zlatovčica se zimní zahradou, kavárnu.

V hotelu je krytý bazén a hosté mají možnost masáží nebo sauny (za poplatek)

Pobytová taxa se platí na místě - 2,60 Eur/os./den, dítě 7-18 let platí 1,30 Eur/os./den

Balíček služeb obsahuje:

ubytování, polopenze s nápoji k večeři (pivo, víno, limo, voda), skipas a skibus do střediska Vogel, vzdáleného zhruba 12 km od hotelu

proklikem si mapu zvětšíte).

HOTEL SI VYHRAZUJE PRÁVO NA PŘEDČASNÉ UKONČENÍ POBYTOVÝCH BALÍČKŮ V ZÁVISLOSTI NA VÝŠCE SNĚHOVÉ POKRÝVKY V RESORTU VOGEL.

Poloha: U jezera

Vybavení: recepce, restaurace, kavárna, sauna, krytý bazén, letní terasa, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, wellness.


Ubytování: hotel ****

Strava: polopenze

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • 2x ubytování s polopenzí za osobu, 2 x skipas do střediska Vogel, uvítací nápoj, vstup do fitness, volný vstup do bazénu, ski bus

Cena neobsahuje

  • dopravu, pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta, na místě se platí pobytová taxa (Pobytová taxa se platí na místě - 2,60 Eur/os./den, dítě 7-18 let platí 1,30 Eur/os./den)
(Popis zájezdu byl aktualizován 11.02.2020)