Slunečné Pobřeží - Hotel Bohemi ***

0

Zájezd pořádá

FlyDovolená s.r.o.
Vodičkova 41, 11000 Praha

Bulharsko / Slunečné Pobřeží
Cena od: 12 280
V nabídce od: 23.04.2019
Kód zájezdu: B32

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Menší prázdninový hotel Bohemi byl postaven v roce 2005 a renovovaný byl v roce 2015. Hotel je situovaný v klidnější části letoviska Slunečné pobřeží, pouhých 400 m od krásné písečné pláže a cca 500 m od centra letoviska, kde mají hosté možnost zábavy (restaurace, obchody, disco, kavárny, bary apod..). Mezinárodní letiště v Burgasu je vzdálené od hotelu cca 36 km.

Pláž: Krásná, dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře (vhodné pro děti i neplavce) se nachází cca 400 m od hotelu Bohemi (přístup přes místní komunikaci). Klienti mají na pláži k dispozici lehátka, slunečníky, občerstvení a širokou nabídku vodních sportů (za poplatek).


Ubytování: hotel ***
Vybavení: Příjemný, rodinný hotel obklopený zelení je vhodný pro klienty všech věkových kategorií. K dispozici je vstupní hala s recepcí, lobby bar, směnárna, trezor k zapůjčení na recepci (za poplatek), půjčovna aut, internetové Wi-Fi připojení v lobby zdarma, hlavní restaurace, bar u bazénu, venkovní bazén, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, masáže (za poplatek).

Vybavení pokojů: Jednoduše, ale příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje economy (bez balkonu) s možností jedné přistýlky. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (sprcha nebo vana, toaleta, vysoušeč vlasů na vyžádání na recepci za poplatek), klimatizací, SAT/TV, miniledničkou (za poplatek), internetové Wi-Fi připojení zdarma. Na vyžádání je možný standardní dvoulůžkový pokoj (s balkonem) za poplatek.

Strava: all inclusive
ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Leteckou dopravu do Burgasu a zpět dle vybraného odletového místa- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel – letiště- Ubytování na 7 nocí - Vybraný typ stravy- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena neobsahuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)
(Popis zájezdu byl aktualizován 15.07.2022)