Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido

0
Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido Foto - Itálie - Na skok do Benátek s koupáním na ostrově Lido

Zájezd pořádá

APOLLON cestovní kancelář, s.r.o.
Starobrněnská 3, 60200 Brno

Itálie
V nabídce od: 27.03.2019
Kód zájezdu: 814071

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Poznávací zájezd do Benátek - podrobnosti: 3 denní poznávací zájezd  BENÁTKY S KOUPÁNÍM NA OSTROVĚ LIDO DI VENEZIA

Program poznávacího zájezdu do Benátek:   1. den zájezdu do Benátek: Odjezd z Brna ve 21:00 hod (svozy navazují) - bývalé autobusové nádraží naproti hotelu Grand, noční přejezd přes Rakousko do Itálie   2. zájezdu do Benátek den: Celodenní pobyt v Benátkách a na ostrově Lido –v ranních hodinách příjezd busem na okraj Benátek-Mogliano, společně odjezd příměstským vlakem do Benátek-Venezia S. Lucia. Odtud začíná pěší prohlídka podél Canalu Grande k mostu Ponte di Rialto, na tržnici, kde je osobní volno na nákupy a občerstvení. Pak následuje přechod k náměstí sv. Marka s bazilikou a další světoznámé památky – Kampanila, Dóžecí palác, Prokuracie, Hodinová věž, Most vzdechů.  Kolem 14 hodin přejezd vaporettem na ostrov Lido ( cca 20 minut), kde bude možnost koupání a slunění na veřejné neplacené pláži do večerních hodin. Ostrov Lido  je 11 kilometrů dlouhý ostrov mezi benátskou lagunou a Jaderským mořem. Pláže jsou písečné s pozvolným vstupem do moře a přímo vybízí k relaxování. Na ostrově najdete také romantické kanály a malebné uličky a můžete se projít po promenádě s výhledem na Benátky nebo v místních restauracích ochutnat pravé italské speciality.  Ve všem Vám bude nápomocen průvodce. Kolem 20 hodiny odjezd z Lida – plavba vaporettem na nádraží a odtud opět odjezd vlakem do Mogliana. Noční přejezd přes Itálii a Rakousko.
  3. den zájezdu do Benátek: Příjezd do Brna ráno kolem deváté hodiny – svozy navazují.

Cena zájezdu do Benátek zahrnuje: dopravu zahraničním busem s klimatizací, WC, DVD a barem s nápoji za Kč
služby průvodce

Cena zajezdu do Benátek nezahrnuje: příměstský vlak do/z Benátek, vaporetto, parkovné - celkem 20 €  (platba v buse u průvodce)

Bezplatná nástupní místa pro zájemce o poznávací zájezd do Benátek: komplexní cestovní pojištění včetně storna 90 Kč/osoba/zájezd
místenka v buse 100 Kč/osoba
 
ORIENTAČNÍ CENY VSTUPŮ:  Dóžecí palác + Museo Correr + Museo Archeologico Nazionale 18 € (6-14 let, studenti do 25 let, senioři nad 65 let 11 €), galerie Baziliky S. Marco 5 €, Kampanila 8 €, Benátky - Academia cca 14 € (studenti 11 €).


Poznámka: Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na chybu publikovaných cen či termínů. Závazná pro CK i kupujícího je pouze cena uvedena ve SMLOUVĚ O ZÁJEZDU potvrzená pracovníkem CK!


Ubytování: různé

Strava: vlastní

Doprava: autokarem
Nástupní místa zdarma: Brno, Pohořelice, Mikulov

Svozy za příplatek obousměrně: Praha                                                                     380 Kč Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Příbor           390 Kč Zlín                                                                         250 Kč Jihlava, Kroměříž, Olomouc                                  200 Kč Senioři nad 65 let a děti do 18 let mají na svoz 50 % slevu.

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 27.06.2020)