Paříž a Versailles (LETECKY)

0
Paříž 113654788 Paříž Paříž 5 PAŘÍŽ STR 10 Paříž41 VERSAILLES 2 STR 10 VERSAILLES STR 10 versailles-793338_1920 versailles-94571_1920

Zájezd pořádá

Vega Tour s.r.o.
Vídeňská 619, 14800 Praha 4

Francie / Paříž
V nabídce od: 06.01.2019
Kód zájezdu: 1098

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel **+ubytování: hotel **+
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy
    • Pobytové zájezdy
    • Eurovíkendy

Náš 5ti denní poznávací zájezd vás zavede do Paříže, města šarmu, umění a rozmanitých kulturních zajímavostí včetně lahodné gastronomie. Během návštěvy "města lásky" si prohlédneme známé i neznámé památky. Navštívíme místa, po kterých se procházely dějiny stejně jako zákoutí nová, moderní a plná ruchu 21.století. Svoji návštěvu Paříže si s námi můžete okořenit i výletem do Versailles, světově proslulého velkolepého sídla jednoho z největších králů Franice, Ludvíka XIV.

Program: 1.den: Odlet z Prahy. Po příletu do Paříže přesun na ubytování místní dopravou. Osobní volno.

2.den: Po snídani krátký okruh autobusem – Pantheon, Sorbona, Notre Dame, kde si vystoupíme a projdeme přes Centre George Pompidou, Forum des Halles k Louvru a dále procházkou po Champs Elysées k Vítěznému oblouku a zpět k Place de la Concorde a dále k opeře. Odpoledne individuální program s možnou projížďkou po Seině. Individuální přesun na hotel.

3. den: Po snídani nás čeká Eiffelova věž s možnou prohlídkou, Martovo pole, Invalidovna. Následně se přesuneme k Moulin Rouge a procházkou přes Montmartre k nádherné bazilice Sacre Coeur a přesun do centra.

4. den: Po snídani odjedeme na výlet do Versailles, kde je volný program v zahradách, nebo fakultativně prohlídka zámku. Cestou z Versailles se zastavíme v moderní čtvrti La Defense, kde bude chilku individuální volno. Následně přejedeme na Montparnasse s možnou návštěvou vyhlídkové terasy (fakultativně) a procházka do Lucemburských zahrad.

5.den: Po snídani osobní volno. Sraz s průvodcem v předem domluvený čas. Odjez na letiště místním MHD. Odlet do ČR ve večerních hodinách.

UPOZORŇUJEME, ŽE ČASOVÝ HARMONOGRAM VČETNĚ ORGANIZACE FAKULTATIVNÍHO VÝLETU SE MŮŽE ZMĚNIT, A TO V NÁVAZNOSTI NA OKOLNOSTI BRÁNÍCÍ DODRŽENÍ PŮVODNĚ UVEŘEJNĚNÉHO OBSAHU ZÁJEZDU (počasí, doprava atd.). O změně itineráře je klienti informován do týdne před plánovaným odletem, a to emailem.

Plánovaný odlet může být posunut na kteroukoli denní dobu vzhledem k naplnění kapacity zájezdu (ranní slot místo odpoledního atd.).


Ubytování: hotel **+

Strava: snídaně

Doprava: letecky
Nástup / Výstup: Praha - Letiště Václava Havla - čas odletu je dán v pokynech na cestu do týdne před plánovaným odletem. Primárně se jedná o dopolední odlety.

ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ.

Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 16 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.
V případě nenaplnění minimální kapacity bude dána náhrada v nejbližším možném termínu nebo alternativa v podobě zájezdu autokarem.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Leteckou dopravu do / z destinace
  • Kabinové zavazadlo dle podmínek dopravce (zavazadlo k odbavení za poplatek - k vyžádání u CK - orientační cena 1.000,- 20kg)
  • Ubytování na příslušný počet nocí v 2 - 3* hotelu se snídaní
  • Služby průvodce

Cena neobsahuje

  • Vstupné do památek: projížďka lodí po Seině cca 14,50 €, Eiffelova věž cca 7 € (2. patro pěšky, 17,00 € výtahem 3. patro), Louvre cca 15 €, Invalidovna cca 11 €
  • Jízdenky MHD (25€)
  • Vstup do Versailles 20€-27€ Passport ticket - celé Versailles
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj
  • Pobytovou taxu 6 eura
  • Cestovní a úrazové pojištění (během pobytu) bez pojištění storna 27,- Kč / den
  • Cestovní a úrazové pojištění během pobytu) s (pojištěním storna 30,- Kč / den
(Popis zájezdu byl aktualizován 08.09.2019)