Tyrolsko - svět křišťálových vodopádů (lanovky a výborná místní polopenze v ceně)

0
Svět křišťálových vodopádů (2) Svět křišťálových vodopádů (1) Svět křišťálových vodopádů (10) Svět křišťálových vodopádů (11) Svět křišťálových vodopádů (12) Svět křišťálových vodopádů (14) Svět křišťálových vodopádů (3) Svět křišťálových vodopádů (4) Svět křišťálových vodopádů (5) Svět křišťálových vodopádů (6) Svět křišťálových vodopádů (7) Svět křišťálových vodopádů (8) Svět křišťálových vodopádů (9) Swarowski Wattens 1 Swarowski Wattens 2

Zájezd pořádá

CK HOŠKA TOUR
náměstí Karla Václava Raise 160, 50781 Lázně Bělohrad

Rakousko / Innsbruck
Cena od: 9 850
V nabídce od: 14.12.2018
Kód zájezdu: 350

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: gasthofubytování: gasthof
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Památky a umění
    • Krásy přírody
    • Pobyty na venkově
    • Pobyty na horách
    • Turistika

Zájezd se slevovou kartou do Stubaiských Alp.
Ochutnáte domácí speciality.

Zájezd do krásných rakouských hor rozkládajících se jižně od Innsbrucku, západně od dálnice vedoucí Brennerským průsmykem. Stubaiské Alpy jsou pro nás poměrně odlehlá oblast, která však uchvátí každého návštěvníka svojí nevšední rozmanitostí a krásou. S kartou Stubai Supercard můžete zdarma navštívit různé přírodní zajímavosti a lanovky ve Stubaiském údolí v Tyrolsku.


Ubytování: gasthof
Horský penzion, dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím.

Strava: polopenze
Ochutnáte domácí speciality vyrobené přímo v místě ubytovaní.

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den: odjezd v ranních hodinách, možnost nástupu i v západních Čechách. Přesun do Tyrolska. WATTENS - křišťálový svět Swarovski, křišťálová stěna z 12 tun křišťálového skla, největší křišťál na světě.

2. den: MIEDERS 953 m – kabinkovou lanovkou na vrchol Koppeneck 1600 m. MARIA-WALDRAST – přes lesy a pastviny pěšky na nejvýše položené poutní místo v Evropě s pověstným léčivým pramenem a klášterní restaurací, návrat lanovkou nebo bobovou dráhou do údolí. MISCHBACH – WASSERFALL – vycházka k vodopádu padajícímu do údolí z výšky 100 metrů téměř volným pádem.

3. den: STUBAISKÝ LEDOVEC – výjezd kabinkovou lanovkou do výšky 3210 m. TOP OF TYROL – vyhlídková terasa, panoramatický výhled na 109 vrcholů, vycházka k ledovci. EISGROTTE – možnost návštěvy ledovcové jeskyně. DRESDNER HÜTTE – vycházka okolo vodopádu u nejstarší turistické chaty v údolí. GRAWA-WASSERFALL – vycházka podél říčky Ruetz k nejširšímu vodopádu ve Východních Alpách.

4. den: NEUSTIFT – kabinkovou lanovkou Panoramabahn Elfer k Bergrestaurant Agrar 1 790 m. Od největších průchozích slunečních hodin v Alpách vycházka s výhledy do údolí Stubaital a Pinnistal dle zdatnosti účastníků. Zdatnější účastníci výstup na Elferturm 2495 m připomínající jižněji ležící Dolomity a po Panoramweg okolo chaty Elferhütte zpět.

5. den: FULPMES – lanovkou Kreuzjochbahn do výšky 2136 m. STUBAIBLICK – nenáročný výstup k vyhlídkové plošině a naučný okruh věnovaný alpské flóře, pěšky do mezistanice kolem chaty Schlickeralm, lze krátit lanovkou. Zdatnější účastníci hřebenová túra k chatě Starkenburgerhütte 2229 m. Odpoledne jízda Stubaiskou nostalgickou železnicí do Innsbrucku. INNSBRUCK – podvečerní prohlídka hlavního tyrolského města. Ve večerních hodinách odjezd, noční přesun.

6. den: návrat v ranních hodinách.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • přeprava, slevová karta Stubai Supercard, 4x ubytování, 4x polopenze a průvodce
(Popis zájezdu byl aktualizován 26.12.2019)