Pag - Povljana - Kemp Porat - BGW **

0
Bungalovy Bungalovy Bungalovy Bungalovy Bungalovy Bungalovy Kemp Porat Kemp Porat Kemp Porat Kemp Porat Kemp Porat Kemp Porat Kemp Porat Povljana Povljana Povljana

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Chorvatsko
V nabídce od: 20.11.2018
Kód zájezdu: 19HR0006

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: bungalovubytování: bungalov
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Kemp Porat se nachází v blízkosti oblázkové pláže. Vynikající zalesněnost celého areálu garantuje strávení pohodlné dovolené. Před kempem možnost posezení v baru Neptun s překrásným výhledem na otevřené moře. Dominantou baru je rybářská loď vylovená z hlubin Jadranu. V blízkosti kempu se nachází tenisové kurty se sport barem a jezírko s „léčivým blátem“. Písčité pláže jsou ideální pro příjemné slunění u moře. Do centra Povljana se dostanete asi po 15 min. procházce, kde na Vás čekají obchůdky se suvenýry, restaurace a zmrzlinové stánky.

Vzdálenost od moře: asi 150 m od kempu.

asi 1 000

Pláž: Oblázkově-kamenitá: vzdálenost od kempu asi 150 m. Pozvolný vstup do moře. Písečná: vzdálenost od kempu asi 800 m, v sezóně nabízí bohaté sportovní vyžití, např. šlapadla a skútry. Pozvolný vstup do moře. Moře: asi 150 m od kempu.

Vybavení: Recepce a informační služby, bungalovy jsou vybaveny mikrovlnou troubou. Sociální zařízení (WC, sprchy, umývárny s teplou i studenou vodou) je centrální. Pro příjemné osvěžení je možno využít i venkovních sprch hned v kempu, parkování za poplatek.

Sport a zábava: V kempu půjčovna sportovních potřeb, před kempem hřiště, tenisový kurt (za poplatek). V místě fotbalové hřiště, petanque, cyklostezky, půjčovna vodních šlapadel a vodních skútrů. V městečku kavárny, restaurace s rybími specialitami, pizzerie, v hlavní sezóně chorvatská živá hudba. Pro děti: skákadla, prolézačky, pískoviště, dětské hřiště.

Informace: check-in: 16.00 hod. / check-out: 09.00 hod.

Možný pobyt s domácím mazlíčkem.
VŘELE TAKÉ DOPORUČUJEME UBYTOVÁNÍ VE VELMI OBLÍBENÝCH PROSTORNÝCH STANECH A NOVÝCH MOBILHOMECH, KTERÉ KEMP PORAT TAKÉ NABÍZÍ! MÁTE-LI ZÁJEM, HLEDEJTE TUTO NABÍDKU POD WEBKÓDEM: 19HR0005 (Kemp Porat - stany) nebo 19HR0008 (Kemp Porat - mobilhomy).


Ubytování: bungalov
Kapacita: 4 až 6-lůžkový bungalov: 8
4-lôžkový bungalov: 3
Celkem osob: 60

Kemp vám nabízí možnost ubytování ve 4-lůžkových bungalovech se 2 ložnicemi pro 2 osoby a v 6-lůžkových bungalovech se 2 ložnicemi pro 2 osoby + palandou pro 2 osoby (vhodná pro děti do 12 let). Bungalovy jsou vybaveny kuchyňským koutem se základním vybavením pro vaření, lednice, zahradní nábytek. Bližší popis naleznete níže v popisu ubytovací jednotky.

BGW 4+2

Obsazenost 4 až 6 osob, dřevěný bungalov, dvě 2-lůžkové ložnice, palanda pro 2 osoby (vhodná pro děti do 12 let), denní místnost s kuch. koutem (lednička 120-140 l s mrazícím boxem, vařič, kuchyňský stolek, osvětlení, nádoba na vodu), mikrovlnná trouba, terasa s plastovým nábytkem (stůl a židle). Sociální zařízení (WC, sprchy, umývárny s teplou i studenou vodou) je centrální.

BGW 4

Obsazenost 4 osoby, dřevěný bungalov, dvě 2-lůžkové ložnice, denní místnost s kuch. koutem (lednička 120-140 l s mrazícím boxem, vařič, kuchyňský stolek, osvětlení, nádoba na vodu), mikrovlnná trouba, venkovní plastový nábytek (stůl a židle). Sociální zařízení (WC, sprchy, umývárny s teplou i studenou vodou) je centrální.

Strava: vlastní
Vlastní nebo možnost dokoupení polopenze kontinentální - rozšířená polopenze podávaná samoobslužně (snídaně, oběd – polévka s pečivem, večeře) a nápoj ke stravě zdarma. Doporučujeme také návštěvu místních restaurací.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 28.05.2019)