Pag - Povljana - Kemp Porat - stany **

0
Kemp je situován v borovém háji Kemp Porat - recepce Okolí Okolí Okolí Okolí Okolí Okolí Pláž s vodními atrakcemi Povljana je krásné město WC+sprchy WC+sprchy WC+sprchy WC+sprchy Za koktejlem do baru

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Chorvatsko
V nabídce od: 20.11.2018
Kód zájezdu: 19HR0005

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: kempubytování: kemp
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Kemp Porat se nachází v blízkosti oblázkové pláže. Vynikající zalesněnost celého areálu garantuje strávení pohodlné dovolené. Před kempem možnost posezení v baru Neptun s překrásným výhledem na otevřené moře. Dominantou baru je rybářská loď vylovená z hlubin Jadranu. V blízkosti kempu se nachází tenisové kurty se sport barem a jezírko s „léčivým blátem“. Do centra Povljana se dostanete asi po 15 min. procházce, kde na Vás čekají obchůdky se suvenýry, restaurace a zmrzlinové stánky.

Vzdálenost od moře: asi 150 m od kempu.

asi 1 000

Pláž: Oblázkově-kamenitá: vzdálenost od kempu asi 150 m. Pozvolný vstup do moře.
Písečná: vzdálenost od kempu asi 800 m, v sezóně nabízí bohaté sportovní vyžití, např. šlapadla a skútry. Pozvolný vstup do moře.

Vybavení: Recepce a informační služby, sociální zařízení a sprchy jsou v jedné budově. Pro příjemné osvěžení je možno využít i venkovních sprch hned v kempu, parkování za poplatek.

Sport a zábava: V kempu půjčovna sportovních potřeb, před kempem hřiště, tenisový kurt (za poplatek). V místě fotbalové hřiště, petanque, cyklostezky, půjčovna vodních šlapadel a vodních skútrů. V městečku kavárny, restaurace s rybími specialitami, pizzerie, v hlavní sezóně chorvatská živá hudba. Pro děti: skákadla, prolézačky, pískoviště, dětské hřiště.

Informace: check-in: 16.00 hod. / check-out: 09.00 hod.

Možný pobyt s domácím mazlíčkem.
VŘELE TAKÉ DOPORUČUJEME UBYTOVÁNÍ VE VELMI OBLÍBENÝCH PROSTORNÝCH BUNGALOVECH a MOBILHOMECH, KTERÉ KEMP PORAT TAKÉ NABÍZÍ! MÁTE-LI ZÁJEM, HLEDEJTE TUTO NABÍDKU POD WEBKÓDEM: 19HR0006 (Kemp Porat - bungalovy) nebo 19HR0008 (Kemp Porat - mobilhomy).


Ubytování: kemp
Kapacita: 4-lůžkový stan s kuchyňkou: 48
Přistýlka: 24
Celkem osob: 72

Kemp Porat nabízí ubytování stanového typu. Kemp Vám nabízí možnost ubytování ve čtyřlůžkových stanech s možností 1-2 přistýlek. Bližší popis každého typu stanu naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

1/2+1Kstan

S kuchyňkou, obsazenost 2 až 3 osoby, jedna ložnice pro 2 osoby s možností 1 přistýlky, která je ve čtyřlůžkovém stanu se 2 ložnicemi a společnou kuchyňkou se základním vybavením pro vaření. K vybavení stanu patří nafukovací matrace, přikrývka, polštář, kapsář, šatní skříň, stůl a židle - vše podle počtu obyvatel. Klient dává souhlas s doobsazením druhé ložnice jinými klienty CK.

1/4+2Kstan

s kuchyňkou, obsazenost 2 až 6 osob, stan s kuchyňkou se základním vybavením pro vaření a se 2 dvoulůžkovými ložnicemi pro 4 osoby s možností 1-2 přistýlek. K vybavení stanu patří nafukovací matrace, přikrývka, polštář, kapsář, šatní skříň, stůl a židle - vše podle počtu obyvatel.

Strava: vlastní
Vlastní nebo možnost dokoupení polopenze kontinentální - rozšířená polopenze podávaná samoobslužně (snídaně, oběd – polévka s pečivem, večeře) a nápoj ke stravě zdarma. Doporučujeme také návštěvu místních restaurací.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 28.05.2019)