Baška Voda - Kemp Baško Polje-mobilhome ***

0
Kemp Baško Polje Kemp Baško Polje Kemp Baško Polje Kemp Baško Polje Kemp Baško Polje Kemp Baško Polje Kemp Baško Polje Kemp Baško Polje Kemp Baško Polje Kemp Baško Polje Kemp Baško Polje Kemp Baško Polje Kemp Baško Polje

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Chorvatsko / Baška Voda
V nabídce od: 20.11.2018
Kód zájezdu: 19HR0002

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: mobilhomeubytování: mobilhome
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Mezinárodní kemp se nachází uprostřed piniového lesa, pod horským masivem Biokovo, přímo na břehu Jadranu. Mobilhomy jsou ukryté ve stínu borovic, které umožňují příjemný odpočinek i v parných letních dnech, místní krásné pláže s jemnými oblázky vhodné i pro rodiny s malými dětmi, pobřežní promenáda lemovaná palmami, která Vás dovede do centra města Baška Voda - to vše zajistí příjemný průběh Vaší dovolené.

Vzdálenost od moře: asi 350 m

3 000

Pláž: Oblázkově-kamenitá: je součástí kempu a od mobilhomů je pláž vzdálena asi 350 m. Pozvolný vstup do moře. Možnost koupání na FKK plážích (asi 500 m - 900 m od kempu).

Vybavení: Recepce - trezor (pouze na peníze nebo karty), WI-Fi připojení u repcepce (zdarma), parkování přímo u mobilhomu, poštovní, směnárenské a informační služby, sociální zařízení, nákupní centrum, restaurace, sportovní hřiště, dětský koutek a další.

Sport a zábava: V kempu hřiště na košíkovou, malý fotbal či volejbal, ping-pongové stoly. Na pláži - půjčovna vodních skútrů, loděk, vodních atrakcí. V Bašce Vodě je množství kaváren, restaurací, diskotéky, promenáda plná různých atrakcí. Pro děti: dětský koutek, prolézačky, hřiště na míčové hry.

Informace: check-in: 16.00 hod. / check-out: 9.00 hod.


Ubytování: mobilhome
Kapacita: 4-lůžkový mobilhome: 12
Přistýlka: 24
Celkem osob: 72

Ubytování je zajištěno v mobilhomech se 2 samostatnými ložnicemi, vybavenou kuchyňkou (lednice s mrazákem, plynový sporák, mikrovlnná trouba) s možností rozkládacího gauče pro 5. a 6. osobu (vhodné pro 2 děti do 12 let), vlastním soc. zařízením, klimatizace (za poplatek). Součástí vybavení je i venkovní terasa se zahradním nábytkem. Bližší popis mobilhomu naleznete níže v popisu ubytovací jednotky.

M.HOME4+2

Obsazenost 4 až 6 osob, mobilhome s možností 1-2 přistýlek (vhodné pro 2 děti do 12 let). Dvě samostatné ložnice, kuchyňský kout s rozkládacím gaučem pro 5. a 6. osobu (vhodné pro 2 děti do 12 let), vlastní sociální zařízení, klimatizace (za poplatek), venkovní posezení se zahradním nábytkem. Ložní prádlo a ručníky nejsou součástí vybavení, nutno vzít si vlastní.

Strava: vlastní
Vlastní nebo možnost dokoupení polopenze (snídaně formou bufetu, večeře výběr ze 3 menu) v hotelu Alem (pouze na vyžádání). Doporučujeme také návštěvu místních restaurací.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 28.05.2019)