Lignano Sabbiadoro - Kemp Sabbiadoro - stany ***

0
Stan Aquapark Aquasplash Bar v kempu nabizi obcerstveni Bazen v kempu Sabbiadoro Bazeny v kempu Cely kemp je v prijemnem stinu vzrostlych pinii Kemp nabizi detske vyziti Kemp Sabbiadoro - hlavni recepce Kemp Sabbiadoro - mala recepce Krasne a moderni socialni zarizeni Moderni socialni zarizeni Plavecky bazen Prostorny a vzdusny kemp Soukroma plaz Stany se nachazi ve stinu stromu Zabavni park Guliverlandia

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Itálie / Friuli-Venezia Giulia
V nabídce od: 10.11.2018
Kód zájezdu: 19IT0001

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: kempubytování: kemp
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Oblíbený a moderně vybavený kemp Sabbiadoro je situován v jednom z nevyhledávanějších severoitalských letovisek, které americký spisovatel Ernest Hemingway charakterizoval jako Floridu Jadranu. Oblast se pyšní 8 km dlouhými písčitými plážemi s azurově modrým mořem a nádhernou přírodou s bohatou květenou. Samotný kemp má velice zajímavou polohu – nachází se pod vzrostlými piniemi, asi 250 m od pláže a asi 500 m od centra letoviska s bohatou nabídkou společenského a kulturního vyžití.

Vzdálenost od moře: asi 250 m

do 2 000

Pláž: Písečná: asi 250 m od recepce kempu - nádherná písčitá pláž s pozvolným přístupem do moře. Pláž nabízí volejbalová hřiště a možnost pronájmu lehátek a slunečníků.

Vybavení: Bazén (25 m), menší krytý bazén s hydromasáží a vyhřívaný bazén pro děti, pro klienty ADRIALANDU v ceně, součástí kempu je pizzerie, samoobslužná restaurace a supermarket. Kemp také disponuje velkým sportovním zázemím pro cvičení, míčové sporty a spoustou atrakcí pro všechny věkové skupiny – tenisové kurty, minigolf. Parkovací místa (1. automobil zdarma, 2. automobil za poplatek; na vyžádání, hrazeno na místě).

Sport a zábava: Animační programy, vodní park Aquasplash, lunapark, ZOO, dětský zábavní park, beach volejbal, plážové atrakce. Bohaté společenské vyžití – kavárny, restaurace, pizzerie, vyhlášené diskotéky. Centrum Lignana patří k nejnavštěvovanějším na Jadranu. Pro děti: bazén pro děti, in-line bruslení, houpačky.

Informace: check-in: 16.00 hod. / check-out: 9.00 hod.

VŘELE TAKÉ DOPORUČUJEME UBYTOVÁNÍ V MOBILHOMECH A KARAVANECH, KTERÉ KEMP SABBIADORO TAKÉ NABÍZÍ! MÁTE-LI ZÁJEM, HLEDEJTE TUTO NABÍDKU POD WEBKÓDEM: 19IT0002 (Kemp Sabbiadoro - mobilhome) a 19IT0003 (Kemp Sabbiadoro - karavany).


Ubytování: kemp
Ve vybavených dvou až čtyřlůžkových stanech s možností přistýlky umístěných v polostínu piniového lesa. Bližší popis naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

1/2+1 stan

Obsazenost 2 až 3 osoby, jedna ložnice pro 2 osoby s možností 1 přistýlky, která je ve čtyřlůžkovém stanu se 2 ložnicemi. K vybavení stanu patří nafukovací matrace, přikrývka, polštář, kapsář, drátěný pořadač, stůl a židle - vše podle počtu obyvatel. Klient dává souhlas s doobsazením druhé ložnice jinými klienty CK (bližší informace viz Infoservis).

1/4+2 stan

Obsazenost 2 až 6 osob, stan se 2 dvoulůžkovými ložnicemi pro 4 osoby s možností 1-2 přistýlek. K vybavení stanu patří nafukovací matrace, přikrývka, polštář, kapsář, drátěný pořadač, stůl a židle - vše podle počtu obyvatel (bližší informace viz Infoservis).

Strava: polopenze
Polopenze kontinentální - rozšířená polopenze podávaná samoobslužně (snídaně, oběd – polévka s pečivem, večeře) a nápoj ke stravě zdarma. Doporučujeme také návštěvu místních restaurací.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 28.05.2019)