Ostrov Lanta - pobytový zájezd

0
Foto - Ostrov Lanta - pobytový zájezd Foto - Ostrov Lanta - pobytový zájezd Foto - Ostrov Lanta - pobytový zájezd Foto - Ostrov Lanta - pobytový zájezd Foto - Ostrov Lanta - pobytový zájezd Foto - Ostrov Lanta - pobytový zájezd Foto - Ostrov Lanta - pobytový zájezd Foto - Ostrov Lanta - pobytový zájezd Foto - Ostrov Lanta - pobytový zájezd Foto - Ostrov Lanta - pobytový zájezd Foto - Ostrov Lanta - pobytový zájezd Foto - Ostrov Lanta - pobytový zájezd Foto - Ostrov Lanta - pobytový zájezd

Zájezd pořádá

Delfín travel s.r.o.
Biskupská 1754/3, 11000 Praha

Thajsko
V nabídce od: 27.10.2018
Kód zájezdu: 768922

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Začněte rok 2019 netradičně a v teple! Zanechte zimu, plískanice i smog na chvíli doma a odleťte s námi do Thajska. Najdete tu nejen jedny z nejkrásnějších pláží světa, ale i jedinečnou asijskou kulturu a neobyčejně krásnou přírodu.

Na závěr zájezdu vás čeká třídenní prohlídka Bangkoku. Poznáte jeho každodenní život, kam patří životem pulsující ulice i překrásné buddhistické chrámy. Domů se pak vrátíte odpočinutí, prohřátí sluncem a plní výjimečných zážitků.

Další informace o zájezdu: 1. den: ODLET PRAHA – KRABI

Sraz 2,5 hodiny před časem odletu na letišti Václava Havla Praha (místo a přesný čas bude upřesněn v pokynech k zájezdu). Odlet letadlem společnosti Qatar Airways na Krabi s přestupem v Dauhá.

2. den: PŘÍLET KRABI – OSTROV LANTA

Transfer z letiště a ubytování v odpoledních hodinách. Po zbytek dne si můžete užít osobního volna a prvního koupání v Andamanském moři.

3. den - 12. den: OSTROV LANTA

Vaše dovolená je v plném proudu a na vás čeká záplava dnů plných odpočinku a koupání na vyhlášené pláži Long Beach , nebo také aktivní poznávání tohoto báječného ostrova. O společných fakultativních výletech vás bude na místě informovat delegát. Sami se můžete vypravit například do blízkého hlavního města Saladan , které nabízí všechna lákadla života v Thajsku na jednom místě.



13. den: ODLET KRABI – BANGKOK

Po snídani vás čeká transfer na letiště a vnitrostátní let do Bangkoku. Následuje příjezd do hotelu a ubytování. Po zbytek dne budete mít osobní volno. Pro zájemce je připravena společná procházka a první seznámení s Bangkokem. Vydáte se do proslulé uličky Khao San Road , která ve dne i v noci tepe životem. Budete moci ochutnávat delikatesy thajské kuchyně, nebo se ještě naposledy svěřit do rukou šikovných thajských masérů.



14. den: BANGKOK

Po snídani se vydáte na celodenní prohlídku Bangkoku. Projdete Královskou cestou k chrámovému komplexu Wat Saket nacházejícího se přímo v centru Bangkoku společně se Zlatou horou (Golden Mountain) na jejímž vrcholku je překrásný výhled na uspěchané bangkocké město.

Nabídneme vám pohled na „opravdový“ Bangkok bez příkras. S námi zažijete klasické thajské cestování místními dopravními prostředky jako je loďka po zdejších kanálech, nadzemní dráha nebo metro, které nás zavezou do moderních a nejluxusnějších čtvrtí Bangkoku Siam a Silom i k bangkockému vlakovému nádraží Hua Lamphong . Poté navštívíme chrám Zlatého Buddhy , Wat Traimit, s 3 metry vysokou a 5,5 tun těžkou sochou Buddhy z ryzího zlata. Na závěr navštívíte Čínskou čtvrt , kde Vám budou oči přecházet z množství rozmanitého zboží, které se na místních tržnicích prodává.



15. den: BANGKOK - ODLET

Poslední den v Thajsku zahájíte procházkou. Uvidíte park Sanam Lunang , okolí současného Královského paláce , řeku Chao Praya s výhledem na bývalý Královský palác Wat Arun a především navštívíte jeden z nejstarších bangkockých chrámů, chrám ležícího Buddhy Wat Pho.

Po prohlídce následuje osobní volno. Transfer na letiště v Bangkoku ve večerních hodinách a odlet letadlem společnosti Qatar Airways do Prahy s přestupem v Dauhá.



16. den: PŘÍLET DO PRAHY

Přílet do Prahy.


Ubytování: hotel

Strava: snídaně

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den: ODLET PRAHA – KRABI

2. den: PŘÍLET KRABI – OSTROV LANTA

3. - 12. den: 12. den: OSTROV LANTA

13. den: ODLET KRABI – BANGKOK

14. den: BANGKOK

15. den: BANGKOK - ODLET

16. den: PŘÍLET DO PRAHY

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 10.01.2019)