Silvestr na Filipínách 2018

0
Pláž El Nido Bělostné pláže filipínských ostrůvků Čokoládové hory Mangrovy na ostrově Bantayan Miniopička nártoun, symbol ostrova Bohol Obří lišaj Oranžová a zelená - dvě nejčastější filipínské barvy Převoz zavazadel po filipínsku Šnorchlovací rezort u ostrova Panglao Šnorchlování v podmořské rezervaci Vahadlové lodě Večeře u pláže Virgin Island Východ slunce nad Cebu Výlet za delfíny

Zájezd pořádá

CHINA TOURS, s. r. o.
Vítězné náměstí 2, 16000 Praha 6

Filipíny
V nabídce od: 20.05.2018
Kód zájezdu: 10336

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Poznávací zájezdy

Pohodoví lidé, palmami lemované pláže, bujná tropická příroda, znamenitý rum – zimní čas na Filipínách bude mít trochu jiný běh, než jak tomu na silvestra bývá... V relaxační atmosféře centrálních Visajských ostrovů navštívíme ostrov Cebu, kde si připomeneme slavného mořeplavce Fernaa Magalhaese, a sopečný Bohol s jeho kuriózními Čokoládovými horami, v nichž se ukrývá maličká opička nártoun. Blízký ostrůvek Panglao se stane naší základnou pro výlety za šnorchlováním, delfíny a obřími býložravými žraloky. Perličkou na ostrovním náhrdelníku pak bude Bantayan se skvělými plážemi i korálovými zahradami. Během třídenního pobytu, kdy zde oslavíme i příchod nového roku, zbude čas i na jeho případný průzkum v sedle kola či na motorce.  
Velikost skupiny:

6–16 účastníků


Ubytování: hotel ***

Strava: vlastní
snídaně

Doprava: vlastní

Program zájezdu

1. - 2. den: Praha – Cebu City: přílet na Filipíny, do oblasti  středních Visajských ostrovů .

3. den: Cebu – ostrov Bantayan :  řejezd na sever a trajektem na o. Bantayan –  odpočinek na jeho nádherných plážích.

4. den: Bantayan : volný den a vychutnávání tropické atmosféry ostrova – odpočinek s možností koupání a vodních sportů, čerstvé mořské plody a vyhlášený místní třtinový rum .

5. den: Bantayan –   Virgin Island : výlet na opravdu "panenský" ostrov s bělostnými písečnými plážemi a nádherně průzračnou vodou – možnost šnorchlování na korálovém útesu ostrova.

6. den: Bantayan :  koupání a odpočinek (fakultativní půjčení motorky/kola); silvestrovská večeře a oslava nového roku v prostředí tropického ráje.

7. den: Bantayan – Panglao : přejezd trajektem na ostrov Cebu, pokračování na ostrov Bohol a dále přes most na ostrůvek s vyhlášenou dlouhou písčitou pláží Alona Beach – ubytování u moře a odpočinek s možností koupání a vodních sportů.

8. den: Panglao –  Balicasag : výlet na ostrůvek s úžasnou rozmanitostí podmořského života – možnost  šnorchlování   na místních korálových zahradách .

9. den: Panglao –  Bohol – Cebu:   výlet na plovoucí restauraci po řece Loboc; návštěva chovné stanice nártounů  – nejmenší opičky na světě a symbolu Filipín;  pitoreskní Čokoládové hory (neobvyklé geologické formace – asi 1300 perfektně a souměrně tvarovaných kopečků); večer návrat na Cebu.

10. den: Cebu : celodenní výlet podél jižního pobřeží; Oslob – zážitek pozorování nebo šnorchlování s velrybími žraloky (největší žraloci světa), kaskády vodopádu Kawasan  – jezírka s průzračnou modrou vodou obklopená bujnou tropickou džunglí, koupání a šnorchlování na písečné pláži White Beach .

11. - 12. den: Cebu City – Praha: procházka po hl. m. Cebu –  Magalhaesův kříž a katedrála St. Nino   ; večer odlet domů, přílet do ČR 12. den.

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 01.11.2018)