Z Bangkoku do Singapuru stylově

0
Zdobné thajské chrámy Bangkok - moderní centrum Buddhové u chrámu Wat Pho, Bangkok Hotel Fullerton Chrám Wat Phra Keo, Bangkok Květy lotosů na obětiny Páteční mešita na Petronas Tower v Kuala Lumpur Petronas Towers, Kuala Lumpur Řeka Kwai v okolí Kanchanaburi Smažené nudle pad thai Výletní centrum na řece Kwai Wat Pho, Bangkok Wat Pho, Bangkok Wat Phra Keo, Bangkok

Zájezd pořádá

CHINA TOURS, s. r. o.
Vítězné náměstí 2, 16000 Praha 6

Singapur
V nabídce od: 20.05.2018
Kód zájezdu: 10015

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Poznávací zájezdy

Malajský poloostrov byl odedávna díky své poloze křižovatkou kultur, etnik a náboženství a ani dnes tomu není jinak. O relativně malé území se dělí buddhistické Thajsko, muslimská Malajsie s celou směsí etnik a náboženství a na jižním konci poloostrova ležící původně britský Singapur. Během naší cesty navštívíme životem kypící Bangkok, projdeme se starobylými uličkami ostrova Penang či pod zářícími mrakodrapy Singapuru a mezi čajovými plantážemi. Užijeme si i pravou thajskou masáž či vyrazíme na nákupy na slavnou Orchard Road – a všude tady budeme poznávat rozmanitost tohoto krásného koutu světa. Putování nám zpříjemní i fantastické jídlo – pýcha a radost místních obyvatel – a celou cestu si vychutnáme z pohodlí stylových hotelů a unikátních ubytování.
Poznámka:

Pro Váš vyšší komfort můžeme na přání zajistit mezinárodní letenku ve vyšší letové třídě (Business Class, resp. First Class) . V případě zájmu kontaktujte prosím co nejdříve naši kancelář – konkrétní nabídka a cena příplatku závisí na možnostech dostupných v okamžiku poptávky.
Velikost skupiny:

6–12 účastníků
Služby za příplatek:

V případě zájmu lze na přání klienta zajistit mezinárodní letenky ve vyšší třídě, než je standardně nabízená ekonomická. Konkrétní ceny a dostupnost na dotaz v CK.
Letenky:

Pro Váš vyšší komfort můžeme na přání zajistit mezinárodní letenku ve vyšší letové třídě (Business Class, resp. First Class) . V případě zájmu kontaktujte prosím co nejdříve naši kancelář – konkrétní nabídka a cena příplatku závisí na možnostech dostupných v okamžiku poptávky.


Ubytování: hotel ****

Strava: vlastní
polopenze

Doprava: vlastní

Program zájezdu

1. - 2. den: Praha – Bangkok : přílet do  hl. m. Thajska –  Města andělů s mnoha buddhistickými chrámy; uvítací  večeře na lodi na řece Chao Phraya, rušné dopravní tepně Bangkoku.

3. den: Bangkok :   překrásně zdobený  areál Královského paláce ; perly thajského chrámového umění – Wat Phra Keo ( smaragdový Buddha ), Wat Po ( 45metrový ležící Buddha ) ,  či Wat Traimit ( Buddha z ryzího zlata ); odpočinkové odpoledne – vyhlášená thajská masáž, či pleťová maska v jednom z příjemných salonů; večeře zaměřená na thajské speciality .

4. den: Bangkok  – Kanchanaburi : ranní  "železniční trh" – stánky se zbožím rozložené přímo na kolejích; dále do Kanchanaburi – slavný most přes řeku Kwai (námět stejnojmenného filmu), historická místa spjatá s 2. světovou válkou; ubytování ve stylových bungalovech u řeky Kwai  a večeře s etnickým tanečním představením .

5. den: Kanchanaburi : projížďka zajímavou scenérií po proslulé Železnici smrti , jejíž stavba si vyžádala tisíce obětí z řad válečných zajatců; odpočinek v krásně tropické krajině u řeky.

6. den: Kanchanaburi – Bangkok – Kuala Lumpur : návrat do Bangkoku a přelet do Malajsie; večer u majestátních Petronas Twin Towers ( nejvyšší  "dvojčata" světa , 452 m) – jeden ze symbolů Malajsie, drink ve střešním baru  s výhledem na zářící věže .

7. den: Kuala Lumpur  – K. Kuantan : návštěva závodního okruhu Velké ceny Malajsie v Sepangu ( včetně zákulisí ); koloniální památky Kuala Lumpuru; malajská vesnice a ukázka zručnosti místních farmářů a rybářů, rozsáhlé kaučukovníkové plantáže; výlet do K. Kuantan – koloniální pevnost s královským mauzoleem ; večeře zaměřená na čerstvé mořské plody , večer na řece – rozsáhlá kolonie světlušek .

8. den: Kuala Lumpur – Cameron Highlands : návštěva pitoreskní hinduistické jeskyně Batu střežené houfy opic; půldenní přejezd do horské stanice Cameron Highlands (1300 m n.m.) – všudypřítomné čajové plantáže a nádech někdejší koloniání atmosféry a příjemné horské klima .

9. den: Cameron Highlands –  Penang : návštěva nejznámější čajové továrny s ochutnávkou na zářivě zelených čajových plantážích, výlet na vrcholek Gunung Brinchang (2032 m n.m.) a  procházka mlžným pralesem ; přesun na ostrov Penang do George Townu – životem tepající kosmopolitní centrum s romanticky zašlými uličkami a mnoha chrámy ; večerní procházka (pro zájemce projížďka rikšami) městem dýchajícím historií, kulturou a vůní kuchyní mnoha zdejších etnik .

10. den: George Town   : britská pevnost Cornwallis, shromažďovací dům klanu Khoo , rezidence bohatého obchodníka, bohatě zdobený jihoindický chrám, návštěva tropické  zahrady s kořením , možnost koupání.

11. den: Penang – Singapur : přelet do Singapuru – fantastické panorama mrakodrapů  v okolí Marina Bay; zakončení cesty v pohodlí stylového hotelu dýchajícího slávou koloniálních časů; večeře zaměřená na speciality místní kuchyně , pestré jako Lví město samotné.

12. den: Singapur : výlet do oblasti Mac Ritchie Reservoir Park  – bohatá tropická džungle, možnost procházky v korunách stromů ; zelený čaj (důležitý aspekt čínské kultury) –  ochutnávka ve vyhlášené čajovně s ukázkou přípravy; hypermoderní džungle v centru města – Gardens by the Bay ; možnost výhledu na zářící Singapur z terasy Sky Deck na vrcholu věhlasného hotelu Marina Bay Sands .

13. - 14. den: Singapur  – Praha: ranní pohled na ostrov z výšky ruského kola Singapore Flyer , procházka přes Helix Bridge ( nejdelší pěší most v Singapuru ), návštěva pivovaru Tiger Brewery – výrobce jednoho z nejznámějších piv JV Asie; odpolední čas na nákupy na světoznámé Orchard Road , nebo jen vychutnávání atmosféry města; rozlučková večeře a pozdě večer odlet domů, přílet do ČR 14. den.

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 01.11.2018)