Jerič, pension - s balkonem, bez dopravy

0
Jerič-bazen 1 Jerič Jerič bazén Jerič boční pohled Jerič od pakoviště Jerič pláž Jerič pláž 1 Jerič tamarišek Jerič-holky Jerična lehátku Kaštel

Zájezd pořádá

Ing. Zbyněk Ingr – cestovní agentura
Konečná 3623/2, 69501 Hodonín

Chorvatsko / Kaštela
V nabídce od: 03.04.2018
Kód zájezdu: 502815

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: bez stravystrava: bez stravy
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Kaštelánská riviéra se nachází mezi starobylým Trogirem a Splitem. K příjemnému prožití dovolené v Kaštele přispívá půvabná rozmanitost krajiny, moře, hojnost slunce a příznivé podnebí. V blízkosti se nachází letiště Split. V sobotu vyšší provoz letadel.
Rodinný penzion Jerič s bazénem a vlastním parkovištěm je umístěný v okrasné zahradě 300 m od moře. Majitelé penzionu mluví česky. V areálu penzionu je zahrada s hřištěm pro sportovní vyžití.

Pláž: pláže jsou písčité a oblázkové, s pozvolným vstupem do moře, které je většinou klidné, neboť se jedná o záliv, koupání je tedy vhodné i pro děti.

Ubytování: ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, s možností jedné přistýlky pro děti, k dispozici je terasa s kuchyňkou a společná lednice (na chodbě).

Stravování: bez stravy,

DOPORUČUJEME KLIENTŮM VYHLEDÁVAJÍCÍM KLIDNÉ PROSTŘEDÍ.

Slevy jsou již odečteny z ceny.


Ubytování: pension
Rodinný penzion Jerič s bazénem a vlastním parkovištěm umístěný v okrasné zahradě 300 m od moře, majitelé penzionu mluví česky, v areálu penzionu je zahrada s hřištěm pro sportovní vyžití.

Ubytování je ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, s možností 1 přistýlky, k dispozici je terasa s kuchyňkou a společná lednice (na chodbě)

Strava: bez stravy
Na místě je možnost dokoupení polopenze za příplatek 12 EURO v nedaleké restauraci.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 03.04.2018)