Verona, Lago di Garda a Benátky

0
lgd1 DSCN8961 ldg benatky lgd3 SDN 245 SDN 267 SDN 306 SDN 327

Zájezd pořádá

Ing. Zbyněk Ingr – cestovní agentura
Konečná 3623/2, 69501 Hodonín

Itálie
V nabídce od: 23.03.2018
Kód zájezdu: 502333

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Poznávací zájezdy

1. den: v ranních hodinách odjezd do Itálie, odpoledne příjezd do městečka Verony – město Romea a Julie s proslulým amfiteátrem , prohlídka města. Odjezd na ubytování k Lago di Garda. Ubyt. 1 noc

2. den: po snídani návštěva kouzelného městečka Malcesine s možností výjezdu lanovkou na pohoří Monte Baldo. Turistická procházka po náhorní plošině. Po návratu do Malcesine prohlídka historické části městečka s starobilým hradem , můzeum jezera Lago di Garda . Ubytování, 2 noc.

3. den: snídaně, odjezd Sirmione s řadou pohádkových vil na jezeře, které jsou nejčastějším cílem návštěvníků, plavba lodí kolem poloostrova. Procházka městem s možností koupání na zdejší písečné pláži. Možnost navštívit zdejší římské lázně . Na zpáteční cestě návštěva městečka Peschiera, se starým opevněním, podvečerní procházka s možností nákupů. Ubytování, 3 noc.

4. den: po snídani odjezd do městečka, odtud vlakem do Benátek , prohlídka města s průvodcem, zpáteční cesta lodí po kanále k nádraží, odkud se vrátíme vlakem k autobusu . V odpoledních hodinách návrat domů . Příjezd ve večerních hodinách.


Ubytování: hotel **

Strava: vlastní

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 26.05.2020)