Východ USA- klasický okruh

0
new york2 2012 USA 017 maidphoto_7 manhattan panorama images - Hledat Googlem Presidential_Suite_The_White_HouseC

Zájezd pořádá

AMERICA TOURS, v.o.s.
Jánská 868/8, 46001 Liberec

USA
Cena od: 49 990
V nabídce od: 25.01.2018
Kód zájezdu: AT 1802

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

Druhý nejprodávanější zájezd v historii AMERICA TOURS. Zájezd obsahující vše, co nesmíte minout během Vaší návštěvy východního pobřeží USA. Zájezd, který Vás seznámí s největšími metropolemi a přírodou oblasti. Zájezd, který kombinuje poznávání se zábavou. Zájezd nabitý atrakcemi a zajímavostmi. Přejeme Vám skvělé zážitky !!
New York– Philadelphia– Washington DC– Pittsburgh– Erie– Buffalo– Niagarské vodopády– Finger Lakes– New York Minimální počet 6 osob Během zájezdu urazíte cca 1.245 mil /2.000 Km Z provozních důvodů může být trasa zájezdu operována opačným směrem. Prohlídka New Yorku může být zařazena na začátku nebo na konci zájezdu. K návštěvě USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem. K návštěvě Kanady je nutný platný pas a autorizace eTA nebo platný pas s vízem.


Ubytování: hotel ***

Strava: snídaně

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den: PRAHA - NEW YORK CITTY, MANHATTAN 20 mil / 30 km Odlet z Prahy do New Yorku. Po uvítání na letišti průvodcem America Tours následuje transfer na Manhattan a ubytování. Dle časových možností do večera stihneme vycházku po 5.Avenue a Broadway, návštěvu vyhlídky ze střechy mrakodrapu Rockefellerova centra /v ceně/.

2. den: NEW YORK CITY, MANHATTAN 40 mil / 60 km Celodenní prohlídka Manhattanu !! Nejprve Vás America Tours pozve na plavbu lodí kolem Manhattanu po řekách Hudson a East River, během které se seznámíte s místopisem New Yorku, a naskytne se Vám bezpočet jedinečných scenérií města a sochy Svobody. Nevynecháme také "nejvyšší" atrakci New Yorku – vyhlídku ze 104. patra věže One World Observatory !!/v ceně/. Vy z Vás, kteří máte objednaný fakultativní let helikoptérou nad Manhattanem zhlédnete New York z ptačí perspektivy během osobního volna na Lower Manhattanu.. Vaše prohlídka bude poté pokračovat /dle počasí/ návštěvou finančního distriktu se slavnou Wall Street a budovou New Yorské burzy, návštěvou Čínské čtvrti, přechodem Brooklynského mostu s bezpočtem působivých pohledů na panoráma Manhattanských mrakodrapů.. odpoledne se metrem přesunete do oblasti Central Parku a Upper Manhattanu. Prohlídku zakončíte návštěvou vyhlídky na Manhattan ze střechy mrakodrapu Rockefellerova Centra /v ceně/, a zhlédnete také rozzářené srdce Manhattanu - Times Square..

3. den: MANHATTAN - PHILADELPHIA 140 mil / 230 km Dopoledne volno na Manhattanu k samostatnému "prozkoumávání" jeho atrakcí !! Odjezd do historické Philadelphie, kde absolvujete orientační prohlídku centra, včetně návštěvy vyhlídky One Liberty Building s jedinečným panoramatickým výhledem na město z výšky bezmála 300 metrů. Ubytování v podvečerních hodinách.

4. den: PHILADELPHIA, WASHINGTON D.C. 150 mil / 240 km Po snídani odjezd do Washingtonu D.C., hlavního města USA. Celodenní prohlídka atrakcí, kterých má tato metropole nespočet. Uvidíte výběr těch největších – prohlédneme si Capitol, zhlédneme White House, Lincolnův a Jeffersonův památník, slavný hřbitov na Arlingtonském kopci, řeku Potomac a mnohem více… Odpoledne budete mít volno v centru k samostatné prohlídce muzeí a galerií až do večerních hodin, poté ubytování, nocleh.

5. den: WASHINGTON D.C. , PITTSBURGH 250 mil / 400 km Dopoledne ještě volno v centru Washingtonu /doporučujeme návštěvu jedinečného Air and Space Museum/, poté přejezd státem Pennsylvania na sever do města Pittsburgh. Individuální prohlídka centra města a místa, kde soutok řek Monongahela a Allegheny dává vzniknout řece Ohio. V podvečer příjezd do hotelu, ubytování.

6. den: BUFFALO, NIAGARA FALLS 240 mil / 380 km Cílem dne jsou Niagarské vodopády. Cestou spatříte rozlehlé jezero Erie, jehož jižní břehy jsou – pro nás překvapivě – vinařskou oblastí. Dle počasí je možná zastávka na vykoupání. Po průjezdu městem Buffalo se již přiblížíme k Niagara Falls. Po příjezdu Vás pozveme k plavbě lodí pod Niagarské vodopády – přímo do centra slavného vodopádu "Horseshoe"/v ceně/. Závěrem společného programu s průvodcem Vás pozveme na večeři s jedinečným výhledem na panoráma vodopádů z věže Skylon Tower /v ceně/. Po ubytování v podvečer můžete třeba vyrazit na vycházku podél řeky…/díky bezvízovému styku je naše ubytování zpravidla na kanadské straně vodopádů/

7. den: LAKE ONTARIO , FINGER LAKES 240 mil / 380 km Dopoledne individuální volno u Niagarských vodopádů !! Užijte si v klidu atmosféru slavného místa, vydejte se podél řeky od vodopádů k jezeru…fakultativně Vám zde nabídneme nezapomenutelný let helikoptérou nad Niagarskými vodopády. Odjezd farmářskou oblastí u jezera Ontario do rekreační oblasti Finger Lakes. Lyrická atmosféra krásné přírody protkané sítí jezer si Vás jistě získá!! V podvečer naše zájezdy obvykle navštíví některou ze zdejších vinic k ochutnávce vína. Večer ubytování v hotelu na cestě do New Yorku.

8. den: NEW YORK, odlet domů 200 mil / 320 km Ráno vyrazíme na poslední etapu naší cesty. Absolvujeme "nezbytnou" zastávku v ohromném outletovém shoppingu, a odtud se již rozjedeme na letiště. Po rozloučení s průvodcem následuje odlet do Prahy, případně odlet k pobytu v některé z nabízených plážových destinací /fakultativně/.

9. den: Přílet do Prahy v dopoledních hodinách Váš zájezd ukončí.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu z Prahy do cílové destinace a zpět (v turistické třídě)
  • letištní poplatky ve výši 10.500 Kč
  • 7x ubytování v 3* hotelech a motelech
  • 7x snídani
  • dopravu klimatizovaným autokarem či minibusem
  • program, vstupné a atrakce zahrnuté v itineráři
  • služby průvodce America Tours
  • komplexní pojištění vč. pojištění storna
  • zákonné pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • vstupní formality cílové země a tranzitních zemí
  • stravu mimo snídaní
  • vstupy a fakult. akce nezahrnuté v programu
  • spropitné místním řidičům, průvodcům a personálu
  • event. palivové příplatky a poplatky k fakultativním akcím
  • příplatek za jednolůžkový pokoj == 11800 CZK

Slevy

  • sleva pro třetí osobu na pokoji (dvě dvoulůžka) == 2800 CZK
  • sleva pro čtvrtou osobu na pokoji == 1800 CZK
  • sleva pro dítě do 12 let (pokoj sdílí s rodiči) == 11900 CZK
(Popis zájezdu byl aktualizován 17.11.2018)