Lloret de Mar - Lloret Apartments

0
Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments Lloret de Mar - Lloret Apartments

Zájezd pořádá

IDEAL - TOUR PRAHA, s.r.o.
Milady Horákové 17, 17000 Praha 7

Španělsko / Lloret de Mar
V nabídce od: 09.01.2018
Kód zájezdu: 498163

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Komplex Lloret Apartments je umístěn na vrcholu Roca Grossa v malebné a klidné části letoviska Lloret de Mar cca 20 minut pěšky od moře, autem cca 2 min). Přivítá vás rodinná atmosféra, útulné apartmány s terasami, krásný výhled na celé město Lloret de Mar i na moře. Nabízíme velmi kvalitní ubytování v sedmi nově zrekonstruovaných a velmi pěkně zařízených apartmánech. Ve společných prostorách Lloret Apartments je možné využít místo pro grilování s příjemným posezením či venkovní bazén, pro děti je připraveno pískoviště.
V komplexu se o vás bude starat český personál. Pro zájemce nabízíme kurz potápění v českém jazyce. V celém objektu je internetové připojení Wi-Fi ZDARMA. Možnost parkování u domu ZDARMA. Při příjezdu vybíráme povinnou vratnou kauci ve výši 100 EUR.
Pro klienty, kteří využívají službu dopravy AUTOKAREM či LETECKY můžeme zprostředkovat půjčení automobilu či zajistit transfery k moři (platba dohodou a na místě).

Služby a zařízení:
Venkovní bazén, místo pro grilování s posezením, dětské pískoviště, internetové Wi-fi připojení v celém objektu, možnost parkování u objektu. Všechny apartmány a studio jsou nekuřácké. Dětskou postýlku a dětskou jídelní židličku můžeme připravit u všech apartmánů ZDARMA (pouze nutnost objednat předem)
Dále nabízíme zprostředkování bohatého výběru fakultativních výletů, výletů lodí, vstupy do aquaparků Marineland a Waterworld. Pro zájemce též kurzy potápění v češtině. Zajistíme půjčení automobilu či transfery.
Cena za celý apartmán (max. počet osob dle popisu).


Ubytování: apartmán
AP01 (2+2 max. 4 osoby): Apartmán s terasou a krásným výhledem na moře. Pokoj se dvěma lůžky, obývací pokoj s velkým rozkládacím gaučem a TV. Plně vybavená kuchyň s lednicí, mikrovlnou troubou a varnou konvicí. Koupelna s vanou, umyvadlem a WC. Topení, televize a WiFi připojení k internetu. Po domluvě možnost přistýlky.
AP02 (2+3 max. 5 osob): Apartmán s terasou a krásným výhledem na moře. Ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládacím gaučem (2 osoby) a pevné jednolůžko. Jídelnu s jídelním stolem a terasou. Plně vybavená kuchyň s lednicí, myčkou, mikrovlnou troubou a varnou konvicí. Koupelna s vanou, sprchovým koutem, umyvadlem, WC a bidetem. Topení, televize a WiFi připojení k internetu.
AP03 (2+4 max. 6 osob): Apartmán s terasou a krásným výhledem na moře. Ložnice s manželskou postelí,pokoj s palandou pro 4 osoby, předsíň s gaučem. Plně vybavená kuchyň s lednicí, mikrovlnou troubou a varnou konvicí, jídelní stůl . Koupelna s vanou, dvěma umyvadly a WC, pračku. Komora. Topení a WiFi připojení k internetu.
AP04 (2+2 max. 4 osoby): Apartmán s krásným výhledem na moře. Ložnice s manželskou postelí, obývací část s rozkládacím gaučem a lůžko. Plně vybavená kuchyň s lednicí, mikrovlnou troubou a varnou konvicí, jídelní stůl. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Topení a WiFi připojení k internetu.
AP05 (2+2 max. 4 osob): Apartmán s terasou a krásným výhledem na moře. Ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s velkým rozkládacím gaučem. Plně vybavená kuchyň s lednicí, mikrovlnou troubou a varnou konvicí, jídelní stůl. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Topení, televize a WiFi připojení k internetu. Po domluvě možnost přistýlky
AP06 (2+2 max. 4 osoby): Apartmán s bezbariérovou terasou a krásným výhledem na moře. Ložnice s palandou (pro 3 osoby), obývací pokoj s rozkládacím gaučem. Plně vybavená kuchyň s lednicí, mikrovlnou troubou a varnou konvicí. Koupelna s bezbariérovým sprchovým koutem a vanou, umyvadlem a bezbariérovým WC. Komora. Topení a WiFi připojení k internetu.
AP07 (max. 2 osoby): Studio s terasou a krásným výhledem na moře. Manželská postel, plně vybavená kuchyň s lednicí, mikrovlnou troubou a varnou konvicí. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Klimatizace, topení a WiFi připojení k internetu.

Strava: vlastní

Doprava: vlastní
Doprava za příplatek:
Autokarem: je zajištěna luxusním autokarem s klimatizací, WC, polohovací sedadla, video nebo DVD. Během přepravy prodej teplých a studených nápojů za Kč. Odjezd z ČR je vždy v pátek dopoledne a návrat do ČR vždy v neděli v odpoledních hodinách. Platné pro termíny 1.6. - 23.9.2018
Letecky: pro Vaše pohodlí jsou zajištěny lety operované ČSA na pravidelné lince ve výhodných denních letových časech a limitem odbaveného zavazadla až do 23 kg na osobu. Odlety a přílety jsou vždy v sobotu z Prahy – letiště Václava Havla v cca 11:25/17:00 hod. Platné pro termíny 23.6. - 15.9.2018

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 09.01.2018)