ostrov Murter - Tisno - hotel Borovnik

0
Hotel Borovnik Hotel Borovnik Hotel Borovnik Hotel Borovnik Hotel Borovnik Hotel Borovnik Hotel Borovnik Hotel Borovnik Hotel Borovnik Hotel Borovnik Hotel Borovnik Hotel Borovnik Hotel Borovnik Hotel Borovnik Hotel Borovnik Hotel Borovnik je přímo v centru, u mostu Hotel Borovnik, pokoj pro invaildy Hotel Borovnik, pokoj pro invaildy pláž pláž

Zájezd pořádá

MEDITERAN TRAVEL s.r.o.
Riegrovo náměstí 55, 51301 Semily

Chorvatsko / Tisno
V nabídce od: 08.12.2017
Kód zájezdu: 8785

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Hotel Borovnik Tisno je rodinný hotel s dlouhou tradicí a první hotel v Šibensko-kninské župě, který organizovaně přijímal turistické hosty. Byl vybudován v samém centru města Tisno na ostrově Murter, který je s pevninou spojen pohyblivým mostem. Tisno je známé a atraktivní místo pro odpočinek během celého roku. Hotel nabízí nabízí hostům příjemné ubytování i další vyžití - venkovní bazén s mořskou vodou, večerní a denní terasu, směnárnu a kadeřnícký salón. Pokoje hotelu Borovnik mají mini bar, satelitní televizi, telefon. Pokud chcete objevovat krásy ostrovů Kornati, je možné si před hotelem pronajmout lodě a motorové čluny. Hotel prošel kompletní rekonstrukcí včetně nového bazénu.
Ubytování : dvoulůžkové pokoje BEST PRICE (15 m 2 ) - menší pokoje bez možnosti přistýlky, s manželskou postelí 140 cm x210 cm), SAT TV, mini bar, telefon, bezpečnostní schránka, sprcha, WC, klimatizace, 2 lůžkové pokoje STANDARD (17 m 2 ) - SAT TV, mini bar, telefon, bezpečnostní schránka, sprcha, WC, klimatizace, možnost přistýlky, max. obsazenost 2 dosp. osoby a dítě do 6,99 let a 2 lůžkové pokoje SUPERIOR (25 m 2 ) - SAT TV, mini bar, telefon, bezpečnostní schránka, sprcha, WC, klimatizace, možnost přistýlky, max. obsazenost 2 dosp. osoby a dítě do 14,99 let, pokoj FAMILY ROOM (30 m 2 ) - SAT TV, mini bar, telefon, bezpečnostní schránka, 2 x sprcha, WC, 2 x klimatizace, max. obsazenost 4 dosp. osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti do 14,99 let.
Stravování : polopenze - snídaně a večeře formou bufetu. Při pobytu 7 nocí je v ceně zahrnuta 1 x dalmatinská galavečeře s vínem nebo džusem.
Pláž: hotel je vzdálen 10 m od moře, ale nejbližší oblázková pláž je vzdálená cca 500 m
Domácí mazlíčci nejsou povoleni. • Možnost parkování před hotelem za 7 Eur/den- nutné rezervovat předem • Dětská postýlka na vyžádání 5,-Eur/den- platba na místě
SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 20% PŘI REZERVACI DO 31.01.2018
SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 15% PŘI REZERVACI DO 28.02.2018
SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 10% PŘI REZERVACI DO 31.03.2018
SLEVA FIRST MINUTE SE VZTAHUJE POUZE NA CENY DOSPĚLÉ OSOBY
Na pokoje BEST PRICE se sleva za včasný nákup NEVZTAHUJE!
check in 16:00 check out 10:00

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: recepce, směnárna, internet, bazén, kavárna.

dětská postýlka na vyžádání 5 Eur/den- platba na místě


Ubytování: hotel ****

Strava: polopenze

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • ubytování na 7 nocí, 7x polopenzi, pobytovou taxu

Cena neobsahuje

  • dopravu, pojištění storna a léčebných výloh, služby delegáta
(Popis zájezdu byl aktualizován 30.05.2018)