Biograd na Moru - Villa Jelka ***

0
Villa Jelka BILO 2+1 BILO 2+1 BILO 2+1 Plaz Posezeni TRILO 4+1 TRILO 4+1 TRILO 4+1 TRILO 4+1 TRILO 4+1 TRILO 4+1 TRILO 4+1 Villa Jelka

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Chorvatsko / Biograd na Moru
V nabídce od: 06.12.2017
Kód zájezdu: 18HR0074

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Biograd je přístavní město ležící na břehu Jardanu 28 kilometrů jihovýchodně od Zadaru. V sezóně potěší poslech lidové chorvatské hudby. Díky výbornému koupání, oblázkovým plážím a rušnému kulturnímu a společenskému životu je oblat vyhledávána turisty z celé Evropy.
Villa Jelka se nachází v klidném prostředí v oblíbeném letovisku Biograd na Moru. Villa leží asi 300 m od pláže a asi 20 m od centra letoviska. Ve letovisku jsou různé obchůdky (nejbližší asi 20 m od vily), kavárničky a pizzerie.

Vzdálenost od moře : asi 300 m od vily.

150

Pláž: Oblázková: vzdálená asi 300 metrů od vily. Pozvolný přístup do moře.

Vybavení: Hostům je k dispozici venkovní gril a parkoviště. Součástí apartmánu je kuchyňka s příslušenstvím a s jídelním koutem a TV/SAT, klimatizace ( na vyžádání za poplatek), WIFI připojení. Na pláži je bazén s mořskou vodou a další sportovní aktivity.

Sport a zábava: Sportovní hřiště, aqua tobogán, bazén s mořskou vodou, vodní lyžování, potápění, půjčovna vodních skútrů a loděk, windsurfing, beach volejbal, tenisové kurty, cyklostezky. V městečku přístav, vinárny, kavárny, diskotéky, bohatý společenský noční život. Pro děti: skákadla, pískoviště, hřiště pro plážové sporty.

Doporučujeme: Národní park Paklenica: centrum NP tvoří dva mohutné kaňony. Od sebe jsou odděleny náhorní plošinou vysokou 500 m. Zadar: „malý chorvatský Řím“ – i takto se říká Zadaru, městu, které se honosí bohatstvím svých památek. Lodní výlet s fishpiknikem: půldenní nebo celodenní výlet lodí podél pobřeží či na okolní ostrovy, spojené s ochutnávkou místních specialit.

Informace : check-in: 16.00 hod. / check-out: 9.00 hod.


Ubytování: apartmán
Kapacita : 2-lůžkový apartmán: 1
4-lůžkový apartmán: 1
Přistýlka: 2
Celkem osob: 8

Villa Jelka nabízí příjemné ubytování apartmánového stylu. Ubytování je zajištěno ve 2 až 4-lůžkových apartmánech typu BILO a TRILO s přistýlkou. Bližší popis apartmánů naleznete níže v popisu ubytovacích jednotek.

BILO 2+1

Obsazenost 2 až 3 osoby, jedna 2-lůžková ložnice, obývací pokoj s možností přistýlky s kuch. koutem, vlastní sociální zařízení, TV/SAT, klimatizace.

TRILO 4+1

Obsazenost 4 až 5 osob, dvě 2-lůžkové ložnice, obývací pokoj s možností přistýlky s kuch. koutem, vlastní sociální zařízení, TV/SAT, klimatizace, balkon s výhledem na moře.

Strava: vlastní
Vlastní, možnost využití nabídky místních restaurací.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 06.12.2017)