Alanya - Hotel Wien ***

0
Foto - Alanya - Hotel Wien *** Foto - Alanya - Hotel Wien *** Foto - Alanya - Hotel Wien *** Foto - Alanya - Hotel Wien *** Foto - Alanya - Hotel Wien *** Foto - Alanya - Hotel Wien *** Foto - Alanya - Hotel Wien ***

Zájezd pořádá

TopFly s.r.o.
Vodičkova 791/41, 11000 Praha - Nové Město

Turecko / Alanya
V nabídce od: 02.12.2017
Kód zájezdu: A002

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Malebný hotel Wien je vhodný zejména pro seniory a mladé páry, které rádi kombinují odpočinek na pláži s večerními procházkami po městě. Se svými 51 pokoji patří mezi menší útulné hotely ve východní části letoviska Alanya, konkrétně v části Oba. Nachází se cca 120 km od mezinárodního letiště v Antalyi a centrum Alanye je vzdáleno cca 750 m. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou v bezprostřední blízkosti hotelu.

Pláž: Soukromá písečná pláž se nachází cca 50 m od hotelu. Přístup na pláž je přes místní komunikaci. Lehátka, slunečníky a bar na pláži jsou k dispozici za poplatek.


Ubytování: hotel ***
Vybavení hotelu: Vstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, restaurace, bar, bar na střeše, venkovní sladkovodní bazén s oddělenou částí pro děti (lehátka a slunečníky zdarma), plážový volejbal. Za poplatek internetový koutek, billiard, prádelna, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokoje: Standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou se sprchovým koutem, fénem, telefonem, trezorem (za poplatek), TV, minibarem (za poplatek) a balkonem.

Strava: polopenze
POLOPENZE – snídaně a večeře formou bufetu. Nápoje u večeře jsou za poplatek.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 28.04.2018)