Alanya - Top Hotel

0
Foto - Alanya - Top Hotel Foto - Alanya - Top Hotel Foto - Alanya - Top Hotel Foto - Alanya - Top Hotel Foto - Alanya - Top Hotel Foto - Alanya - Top Hotel Foto - Alanya - Top Hotel Foto - Alanya - Top Hotel Foto - Alanya - Top Hotel Foto - Alanya - Top Hotel Foto - Alanya - Top Hotel Foto - Alanya - Top Hotel

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář Afrodita s.r.o.
Karla Engliše 3221/2, 15000 Praha 5 - Smíchov

Turecko / Alanya
V nabídce od: 02.12.2017
Kód zájezdu: 558

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Velmi oblíbený hotel u českých klientů se nachází v oblasti Incekum, přímo u krásné písečné pláže oceněné modrou vlajkou. Do nejbližšího města Alanya vzdáleného cca 22 km se lehce dostanete místní dopravou. Letiště je vzdáleno cca 100 km.
Písečná pláž přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, wifi na lobby zdarma, bar mezi pláží a bazénem, restaurace, minimarket, kadeřnictví, bazén s dětskou částí, skluzavky.

Sport a zábava: Aktivity : Stolní tenis, turecké lázně, sauna a masáže, tenisový kurt, kulečník, game room, vodní sporty na pláži (za poplatek).


Ubytování: hotel ****
Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky a rodinné pokoje (duplex - dvoupodlažní) jsou vybaveny klimatizací, koupelnou s vanou/sprchou, fénem, TV/SAT, minibarem, trezorem (za poplatek). Rodinné pokoje na vyžádání.

Strava: all inclusive
ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby lze čerpat od 10:00 do 24:00 hod.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu Praha - Antalya - Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí
  • Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta
(Popis zájezdu byl aktualizován 13.06.2018)