Molos Bay ****

0
Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay **** Foto - Molos Bay ****

Zájezd pořádá

CK Bulgariatour
Vinohradská 34/30, 12000 Praha 2

Řecko / Kissamos
V nabídce od: 02.12.2017
Kód zájezdu: 18LCRE08 3355

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel Molos Bay je postaven v krásném zálivu a nachází se přímo u písečné pláže s pozvolným vstupem do moře v západní části městečka Kissamos. Hotel poskytuje veškerý komfort a kvalitní služby. Centrum letoviska, kde naleznete několik taveren, obchůdků se suvenýry a barů je to cca 700 m. Od letiště Chania je vzdálený cca 25 min. autobusem. Hotel můžeme doporučit také rodinám s malými dětmi.

Pláž: Vzdálenost – přímo u pláže, písečná pláž s pozvolným vstupem, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (formou povinné konzumace).

Informace k dětské ceně : Dítě nesmí dosáhnout uvedeného věku v době návratu do ČR. Např. přistýlka dítě 2-12 let - cena platí pro dítě ve věku 2-11,99 let, tzn. dítě nesmí dovršit 12ti let v době návratu.

Další ujednání : V Řecku je nově zavedena povinnost hradit pobytovou taxu v závislosti na kategorii hotelu. Taxa není zahrnuta v ceně zájezdu a musí být uhrazena klientem přímo na recepci hotelu.


Ubytování: hotel ****
2+2 Hotel

Moderní dvoulůžkový pokoj s možností jedné nebo dvou přistýlek, druhá přistýlka pouze na vyžádání. Součástí pokoje je vlastní sociální zařízení (vana nebo sprchový kout), vysoušeč vlasů, malá lednice, sat. TV, klimatizace, kuchyňský kout bez vařiče, varná konvice, balkon nebo terasa. Bezpečnostní schránka za poplatek 2,5 €/den. Pokoje s bočním výhledem na moře na vyžádání za příplatek 100 Kč/osoba/den.

Maximální obsazení pokoje : Dvoulůžkový pokoj: 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti. Třílůžkový pokoj: 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě.

Vybavení hotelu : Vstupní hala s recepcí s 24hod. provozem, hotelová restaurace, bar, bazén pro dospělé i děti, společenská místnost se sat. TV, čistírna, menší posilovna, Wi-Fi připojení (na pokojích může být slabší). Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Strava: polopenze
Polopenze - snídaně a večeře formou bohatého bufetu.

Doprava: letecky
Letecká společnost Travel Service (Smart Wings). Předpokládaný letový řád: linka QS 1110/1, Praha 04:55 - 08:40 Chania 09:25 - 11:20 Praha. Časy LT. Povolená hmotnost zavazadel 15 kg na cestujícího (vyjma dětí do 2 let) a 8 kg kabinové příruční zavazadlo.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Leteckou přepravu Praha-Chania-Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování 7/10/11 nocí, transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle ubytování, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • Volitelné cestovní pojištění K3S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu. Dále pobytovou taxu, která se platí přímo v ubytovací kapacitě
  • Sauna, masáže, jacuzzi, čistírna
(Popis zájezdu byl aktualizován 03.08.2018)