Alanya - Sunprime Numa Beach

0
Foto - Alanya - Sunprime Numa Beach Foto - Alanya - Sunprime Numa Beach Foto - Alanya - Sunprime Numa Beach Foto - Alanya - Sunprime Numa Beach Foto - Alanya - Sunprime Numa Beach Foto - Alanya - Sunprime Numa Beach Foto - Alanya - Sunprime Numa Beach Foto - Alanya - Sunprime Numa Beach

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář Afrodita s.r.o.
Karla Engliše 3221/2, 15000 Praha 5 - Smíchov

Turecko / Alanya
V nabídce od: 01.12.2017
Kód zájezdu: 563

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Luxusní hotelový komplex určený pouze pro klienty starší 16 let se nachází v oblasti Turkler přímo na písečno oblázkové pláži. Nejbližší nákupní možnosti jsou vzdáleny asi 200 m od hotelu. Do centra města Alanya, které je vzdálené asi 20 km od hotelu se dostanete místní dopravou. Letiště je vzdáleno asi 105 km od hotelu.
Písečno oblázková pláž přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, wifi v celém areálu zdarma, hlavní restaurace, a´ la carte restaurace (za poplatek), několik barů, minimarket, kadeřnictví, venkovní bazén, střešní bazén a spa (za poplatek), fitness.

Sport a zábava: Aktivity : Večerní programy, animace během dne, masáže a turecké lázně, vodní sporty na pláži za poplatek.


Ubytování: hotel *****
Standarní pokoje pro dvě osoby jsou vybaveny klimatizací, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, minibarem /doplňován denně/, trezorem (zdarma), TV SAT, kuchyňským koutem, žehličkou, wifi na pokoji zdarma, balkonem. Na vyžádání suity pro 3 osoby.

Strava: ultra all inclusive
ULTRA ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, během dne lehké občerstvení a snacky, zmrzlina, zákusky, odpolední káva a čaj, turecké palačinky, sendviče. Neomezené množství alkoholických a nealkoholických nápojů, lze čerpat 24 hodin denně.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu Praha - Antalya - Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta
(Popis zájezdu byl aktualizován 27.02.2018)