Bulharsko, Primorsko - hotel Belitsa ***+

0

Zájezd pořádá

CK A-Z TOUR
Bystřice č.p. 265, 73995 Bystřice nad Olší

Bulharsko / Primorsko
V nabídce od: 28.11.2017
Kód zájezdu: AZT11002780335

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Popis : Letovisko Primorsko s největším bulharským aquaparkem se nachází 60 km jižně od letiště v Burgasu. Letovisko Kiten se nachází 4 km od Primorska v podhůří pohoří Strandža s výborným, zdravým klimatem díky okolním dubovým a borovým lesům.
Obě letoviska nabízejí svým hostům rušné ulice plné obchodů, restaurací, barů, diskoték, ale také romantická tichá zákoutí. Největší devizou jsou 2 velké písečné pláže v každém letovisku s pozvolným vstupem do moře. Na plážích se nachází velký výběr restaurací a barů nabízejících občerstvení za přijatelné ceny, stejně jako široká nabídka vodních sportů (šlapadla, skútry, windsurfing, kurzy potápění s instruktorem aj.), půjčoven slunečníků a lehátek.

Poloha: Hotel Belitsa se nachází v udržované zahradě, nedaleko (350 m) centra plného restaurací, barů, obchůdků a diskoték. Severní pláž je vzdálená cca 250 m.

Vybavení: Vybavení hotelu - vstupní hala s recepcí, klimatizovaná restaurace, denní bar s WiFi a terasou, trezor za poplatek, směnárna. V hotelové zahradě jsou 2 bazény - plavecký a dětský bar u bazénu, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, stolní tenis, tenisový kurt, sportoviště, dětské hřiště.

Další informace : Pláž - rozlehlá písečná severní pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 250m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, možnost využití vlastních slunečníků a lehátek. Široká nabídka vodních sportů (plážový volejbal, šlapadla, skútry, vodní lyže, surfy, banán, rogalo) za poplatek. Pro děti tobogán, zábavní park. Možnost občerstvení v plážových barech


Ubytování: hotel ***+
Ubytování - prostorné dvoulůžkové pokoje s klimatizací a s možností až dvou přistýlek, sociální zařízení (WC, sprcha nebo vana, fén), SAT/TV, lednice, balkon, dětská postýlka na vyžádání zdarma (omezený počet).

Strava: all inclusive
All inclusive - zahrnuje: snídaně, obědy, večeře formou bufetu, během dne 10:00 - 11:00 pozdní snídaně, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby během jídla a v lobby baru (10.00-12.30,14.30-18.00,20.30-22.00), sendviče a sladkosti ve snack baru (15.30-16.30).

Doprava: letecky
Letecká doprava z Ostravy nebo Brna do Burgasu a zpět, transfery z letiště a zpět do místa pobytu.

Program zájezdu

1. den: Možnost fakultativních výletů z Kitenu a Primorska: Jednodenní nebo dvoudenní výlet do Istanbulu, Starobylý Nesebar s Bulharským večerem, Plavba a piknik na jachtě.

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 31.07.2018)