Alexandros **+

0
Foto - Alexandros *** Foto - Alexandros *** Foto - Alexandros *** Foto - Alexandros *** Foto - Alexandros *** Foto - Alexandros *** Foto - Alexandros *** Foto - Alexandros *** Foto - Alexandros *** Foto - Alexandros *** Foto - Alexandros *** Foto - Alexandros **+ Foto - Alexandros **+ Foto - Alexandros **+

Zájezd pořádá

CK Bulgariatour
Vinohradská 34/30, 12000 Praha 2

Řecko / Agia Marina
V nabídce od: 28.11.2017
Kód zájezdu: 18LCRE08 3278

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Oblíbená rodinná studia a apartmány se nacházejí cca 150 m od krásné písečné pláže v letovisku Agia Marina. Od historického a velmi oblíbeného města Chania jsou vzdáleny asi 9 km. V nedaleké blízkosti studií je minimarket. Vzdálenost od letiště Chania je cca 12 km. Klienti studií a apartmánů mohou zdarma využívat bazén u vedlejšího hotelu.

Pláž: Písečná pláž (místy oblázky) je vzdálená 150 m, pozvolný vstup do moře, lehátka a slunečníky za poplatek. Široká nabídka vodních sportů na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Klienti apartmánů mají k dispozici bazén ve vedlejším hotelu. V letovisku Agia Marina je spousta taveren, barů, kaváren, bary s rychlým občerstvením, obchůdků se suvenýry, dětský lunapark a dalších atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti. Do aquaparku ve vedlejším letovisku Platanias se můžete v rámci vstupného dopravit turistickým vláčkem.

Informace k dětské ceně : Dítě nesmí dosáhnout uvedeného věku v době návratu do ČR. Např. přistýlka dítě 2-12 let - cena platí pro dítě ve věku 2-11,99 let, tzn. dítě nesmí dovršit 12ti let v době návratu.

Další ujednání : V Řecku je nově zavedena povinnost hradit pobytovou taxu v závislosti na kategorii hotelu. Taxa není zahrnuta v ceně zájezdu a musí být uhrazena klientem přímo na recepci hotelu.


Ubytování: studia
2+1 Studio s KK

Dvoulůžková studia s možností jedné přistýlky, vlastním sociální zařízení, kuchyňský kout se základním nádobím, lednice, TV a balkon nebo terasa. Bezpečnostní schránka za poplatek 1 €/den, klimatizace za poplatek 6 €/den. Čtyřlůžkový průchozí apartmán (ložnice + pokoj s KK), vlastní sociální zařízení, kuchyňský kout se základním vybavením, TV, lednice, balkon nebo terasa. Bezpečnostní schránka za poplatek 1 €/den, klimatizace za poplatek 6 €/den.

Maximální obsazení pokoje : Dvoulůžkové studio s KK: 1 dospělý + 1 dítě / 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí. Čtyřlůžkový průchozí apartmán s KK: 3 dospělí + 1 dítě / 4 dospělí.

Strava: vlastní
BEZ STRAVY. Možnost dokoupení snídaní v hotelu Marika Beach (vzdálenost 400 m). Snídaně formou bufetu - dospělý 220 Kč/den, dítě 2-12 let 120 Kč/den. Snídaně jsou v kalkulaci účtovány vždy o jednu méně tzn. 6x na 7 nocí, 9x na 10 nocí a 10x na 11 nocí z důvodu ranního odjezdu z hotelu na letiště.

Doprava: letecky
Letecká společnost Travel Service (Smart Wings). Předpokládaný letový řád: linka QS 1110/1, Praha 04:55 - 08:40 Chania 09:25 - 11:20 Praha. Časy LT. Povolená hmotnost zavazadel 15 kg na cestujícího (vyjma dětí do 2 let) a 8 kg kabinové příruční zavazadlo.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Leteckou přepravu Praha-Chania-Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování 7/10/11 nocí, transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle ubytování, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • Wi-Fi připojení u bazénu 2 €/hodina
  • Volitelné cestovní pojištění K3S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu. Dále pobytovou taxu, která se platí přímo v ubytovací kapacitě
(Popis zájezdu byl aktualizován 03.08.2018)