Alanya - Monte Carlo

0
Foto - Alanya - Monte Carlo Foto - Alanya - Monte Carlo Foto - Alanya - Monte Carlo Foto - Alanya - Monte Carlo Foto - Alanya - Monte Carlo Foto - Alanya - Monte Carlo Foto - Alanya - Monte Carlo Foto - Alanya - Monte Carlo Foto - Alanya - Monte Carlo Foto - Alanya - Monte Carlo Foto - Alanya - Monte Carlo Foto - Alanya - Monte Carlo

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář Afrodita s.r.o.
Karla Engliše 3221/2, 15000 Praha 5 - Smíchov

Turecko / Alanya
V nabídce od: 24.11.2017
Kód zájezdu: 547

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Krásný hotel s přátelskou atmosférou leží v oblíbeném letovisku Alanya. Hotel nabízí skvělé služby a kvalitní servis. Je vhodný pro klienty, kteří hledají relaxaci a odpočinek. Za nákupy či posezením v restauraci není třeba chodit daleko. Centrum Alanye se nachází 2 km od hotelu, kde se dostanete místní dopravou přímo od hotelu. Letiště Antalya je vzdáleno cca 120 km.
Písečno-oblázková pláž 70 m od hotelu je oddělena pobřežní promenádou s přístupem přes privátní podchod. Slunečníky, lehátka a plážové osušky k dispozici zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, několik barů, venkovní bazén, dětský bazén se skluzavkou, konferenční místnost, herní místnost, wi-fi na recepci i na pokojích zdarma.

Sport a zábava: Aktivity : Stolní tenis, plážový volejbal, šipky, zábava pro děti, vodní sporty a masáže za poplatek.


Ubytování: hotel ****
Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, fénem, TV/SAT, trezorem za poplatek, minibarem (denně doplňován vodou), balkonem.

Strava: all inclusive
ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, půlnoční polévka lehké občerstvení a snacky během dne, odpolední káva, čaj a zákusky. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby lze čerpat od 10:00 do 23:00hod.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu Praha - Antalya - Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí
  • Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta
(Popis zájezdu byl aktualizován 25.05.2018)