Izola - Villa Korala, Perla, Sirena, Palma ***

0
Villa Korala, Perla, Sirena, Palma Mini golf Resort San Simon Resort San Simon Resort San Simon Resort San Simon Resort San Simon Resort San Simon Villa Korala, Perla, Sirena, Palma Villa Korala, Perla, Sirena, Palma Villa Korala, Perla, Sirena, Palma Villa Korala, Perla, Sirena, Palma Villa Korala, Perla, Sirena, Palma

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Slovinsko / Izola
V nabídce od: 24.11.2017
Kód zájezdu: 18SL0002

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Villy Korala, Perla, Sirena a Palma se nacházejí ve slovinské oblasti Primorska v letovisku Izola v krásném parku v komplexu San Simon resort a jsou ideálními přímořskými ubytováními pro rodiny s dětmi, které jistě nejvíce potěší velké pláže s tobogány a animacemi.

Vzdálenost od moře : asi 200 m od vilek

asi 1 500

Pláž: Travnatá, drobný štěrk: pláž Simonov zaliv, vzdálenost asi do 200 m.

Vybavení: V komplexu San Simon je možnost parkování, použití sejfů na cennosti na recepci, v restauraci přístup na internet. Klientům je k dispopzici wellness centrum, krytý bazén s mořskou vodou a restaurace s výhledem na moře. Areál nabízí sportovní zařízení, včetně moderního fitness centra, hřiště na plážový volejbal a tenisové kurty. San Simon Resort má také dětské hřiště a miniklub pro děti.

Sport a zábava: Ze sportovních aktivit reosrt nabízí tenis či mini golf, přímo na pláži se pak nachází různé atrakce jako jsou tobogány a skluzavky a různé vyžití pro děti. Hosté mohou využít také wellness služeb v hotelu Mirta.

Doporučujeme: Pro milovníky historie bude určitě zajímavé navštívit přímo městečko Izola, jehož historické jádro je stěsnáno na malebném poloostrůvku. Původně to byl ostrov, začátkem novověku byl ale spojen s pevninou náspem. V urbanistické a architektonické struktuře je patrný vliv Benátek, pod jehož svrchovanost Izola po dlouhá staletí patřila. Už zdálky vás upoutá charakteristická věž kostela sv. Maura, malebná je marina s jachtami i starými rybářskými bárkami. Najdete tu také muzeum úzkokolejky Parenzana. Jelikož Slovinsko zabírá spíše menší území, není problém navštívit i jiná města, např. Portorož jež je vzdálen zhruba 15 minut autem, případně hodinu lodí. Zajímavostí také je, že Slovinsko je vlastně dvojjazyčné, všechny nápisy jsou zde ve slovinštině a v italštině, oběma jazyky se zde bez problému domluvíte.

Informace : check-in 14:00 / check-out 10:00

Vnitřní bazén v Hotelu Haliaetum je v období od 1.7. do 1.9.2018 uzavřen.


Ubytování: apartmán
Vilky nabízejí ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích se sprchou, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem a TV/SAT. Některé mají možnost jedné až dvou přistýlek, nebo také balkon a výhled na moře (za příplatek).

P 1/1

Obsazenost 1 osoba, jednolůžkový pokoj vybavený soc. zařízením, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem a TV/SAT. Možnost balkonu a výhledu na moře za příplatek.

P 1/2

Obsazenost 2 osoby, dvoulůžkový pokoj vybavený soc. zařízením, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem a TV/SAT. Možnost balkonu a výhledu na moře za příplatek.

P 1/3

Obsazenost 3 osoby, dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky vybavený soc. zařízením, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem a TV/SAT. Možnost výhledu na moře za příplatek.

P 1/4

Obsazenost 4 osoby, dvoulůžkový pokoj s možností dvou přistýlek (patrové postele) vybavený soc. zařízením, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem a TV/SAT. Možnost výhledu na moře za příplatek.

Strava: polopenze
Polopenze, za poplatek je možné doobjednat plnou penzi či stravování all inclusive.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 28.11.2017)