Park Hotel Continental ***

0
Foto - Park Hotel Continental *** Foto - Park Hotel Continental *** Foto - Park Hotel Continental *** Foto - Park Hotel Continental *** Foto - Park Hotel Continental *** Foto - Park Hotel Continental *** Foto - Park Hotel Continental *** Foto - Park Hotel Continental *** Foto - Park Hotel Continental *** Foto - Park Hotel Continental *** Foto - Park Hotel Continental *** Foto - Park Hotel Continental *** Foto - Park Hotel Continental ***

Zájezd pořádá

RS Tour s.r.o.
Zlatnická 7, 11000 Praha

Bulharsko / Slunečné Pobřeží
V nabídce od: 16.11.2017
Kód zájezdu: 87

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Hotel se nachází v jižní části letoviska s venkovním bazénem, který patří mezi největší na Slunečném pobřeží a krásnou upravenou zahradou. Hotel disponuje vstupní halou s recepcí, trezor na recepci za poplatek,lobby barem, minimarketem, restaurací, dětské hřiště, dětský koutek, stolní tenis, šipky, šachy, vodní volejbal. Za poplatek: billiard, pronájem tenisových kurtů a lekce tenisu, fotbal, basketbal, kadeřnictví, masáže, sauna ,sejf na recepci, mini bar, prádelna, lékařská služba.

Poloha: Největší a jedno z nejznámějších letovisek v Bulharsku, ležící 40 km severně od Burgasu. Má 4 km dlouhou, místy až 100 m širokou písečnou pláž, na které najdete neomezený výběr vodních sportů a atrakcí. Letovisko je velmi živé, je zde spousta restaurací, barů, kaváren a diskoték, dále si můžete jít zahrát do casina popř. navštívit varieté. K dispozici jsou Vám také dva aquaparky. Ve městě se dále nachází nákupní střediska, pošta, banka, směnárny a poliklinika.


Ubytování: hotel ***
dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky s klimatizací, koupelnou se sprchou, WC a fénem, lednička, telefon s přímou volbou, rádio, SAT-TV, balkon.

dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky s klimatizací, koupelnou se sprchou, WC a fénem, lednička, telefon s přímou volbou, rádio, SAT-TV, balkon.

Strava: polopenze
polopenze:snídaně a večeře formou bufetu,.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 14.02.2018)