Gozo - Grand Hotel ****

0
malta-gozo-grand-hotel-01 malta-gozo-grand-hotel-02 malta-gozo-grand-hotel-03 malta-gozo-grand-hotel-04 malta-gozo-grand-hotel-05-standard-pokoj-vyhled-mesto malta-gozo-grand-hotel-06-standard-pokoj-vyhled-more malta-gozo-grand-hotel-07-superior-pokoj-vyhled-more malta-gozo-grand-hotel-08 malta-gozo-grand-hotel-09 malta-gozo-grand-hotel-10-spa-centrum malta-gozo-grand-hotel-11-spa-centrum malta-gozo-grand-hotel-12-spa-centrum malta-gozo-grand-hotel-13-vyhled-z-bazenu

Zájezd pořádá

VIAMARE, s.r.o.
Francouzská 16, 12000 Praha

V nabídce od: 16.11.2017
Kód zájezdu: mal-grand

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Tento luxusní hotel se nachází u přístavu Mgarr na jihovýchodní části ostrova Gozo. Skvělý výchozí bod k návštěvě ostrova Comino, který je oblíbený pro svou Modrou Lagunu. Kromě své příjemné atmosféry může město Mgarr nabídnout řadu restaurací, obchůdku a barů. Pokud se Vám nabídka města Mgarr nebude zdát dostačující, můžete se vydat do hlavního města ostrova Victoria, které je vzdáleno 5 kilometrů.

Vzdálenosti Pláž: cca 20 m
Hlavní město Victoria: cca 6 km

Pláž: Menší městská pláž je přímo u hotelu. Nejbližší písečná pláž Ramla Bay je vzdálena od hotelu cca 4 kilometry. Na pláž se snadno dostanete pomocí hotelových minibusů. Bližší, ale skalnatá pláž je od hotelu přibližně 3 kilometry.

Shrnutí : Příjemný hotel, který uspokojí i náročnější návštěvníky.


Ubytování: hotel ****
Informace o ubytování : 2-3 lůžka
snídaně

Vybavení a služby hotelu : Hosty přivítá prostorná vstupní hala s recepcí. Najdeme zde i kavárnu s internetovým připojením za poplatek. Hotel nabízí dvě restaurace, směnárnu, jacuzzi (výjřivku), ale i fitness centrum a saunu. Dále zde najdeme venkovní bazén s lehátky a slunečníky, které je možno užívat zdarma.

Vybavení pokoje : Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky mají koupelnu s WC, fén, klimatizaci, telefon s přímou volbou, TV/SAT, rádio, figo bar (za poplatek), trezor, rychlovarnou konvici, balkón či terasu.

Strava: snídaně
Snídaně jsou podávány formou bufetu.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 14.08.2018)