Makarska - Hotel Biokovka ***

0
Hotel Biokovka Hotel Biokovka Hotel Biokovka Hotel Biokovka Interier Interier Interier Interier Interier Interier

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Chorvatsko / Makarská
V nabídce od: 16.11.2017
Kód zájezdu: 18HR0063

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty
    • Pobyty u moře

Poloha: Moderní hotel Biokovka se nachází v borovém háji, přímo u slunné oblázkové pláže. Centrum Makarské, které mimo jiné nabízí hojné společenské vyžití, je od hotelu vzdáleno asi 15 minut pěší chůze. Atraktivní umístění hotelu, jeho služby a vybavení uspokojí i náročnou klientelu. Pěkný zážitek a dobrou náladu zajistí procházky po zdejším krásném pobřeží a průzračné, křišťálově čisté azurové moře zaručuje neopakovatelné koupání.

Vzdálenost od moře : asi 50 m od hotelu.

asi 1 000

Pláž: Oblázková: vzdálená asi 50 m od hotelu s pozvolným vstupem do moře. FKK pláž vzdálena asi 3 km od hotelu.

Vybavení: V hotelu je recepce, trezor a směnárna. Hotelový bar nabízí příjemné posezení u dobrých nápojů. Lákavá vůně linoucí se z hotelové restaurace nabádá kolemjdoucí k ochutnání lahodných pokrmů a místních specialit. Také je zde sauna, 2 kryté osvěžující bazény s mořskou vodou, fitness a můžete zajít i na masáže. Hotel má vlastní parkoviště (zdarma pro hotelové hosty) a Wi-Fi internet.

Sport a zábava: Každý se rád osvěží v krytém hotelovém bazénu. Nelze nevyužít možnost navštívit saunu či zažít příjemné uvolnění na masáži, a to vše přímo pod hotelovou střechou. V blízkosti jsou tenisové kurty, které jistě ocení jak profi-tenisté, tak i rekreační provozovatelé tohoto sportu. Pro děti je k dispozici dětské hřiště v hotelovém parku. Můžete si zahrát také minigolf, vypůjčit motorový člun či surf a nebo se věnovat vodním sportům. V letovisku se nachází příjemné restaurace, bary a diskotéky.

Doporučujeme: Trogir: starobylé město zařazené organizací UNESCO do seznamu památek kulturního dědictví. Split: největší město na chorvatském pobřeží, mimořádně bohaté na kulturní památky. Dubrovník: nejnavštěvovanější turistické místo na chorvatském Jadranu. Zařazené do seznamu kulturního dědictví UNESCO. Park přírody Biokovo: chráněný park je skalnatou pobřežní oblastí s jedinečnými přírodními rysy. Medžugorje: poutní místo, místo plné lásky, místo plné radosti a milosti. Místo nazvané „zpovědnicí světa“. Lodní výlet s fishpiknikem: půldenní nebo celodenní výlet lodí podél pobřeží či na okolní ostrovy, spojené s ochutnávkou místních specialit.

Informace : check-in 14.00 hod. / check-out: 11.00 hod.


Ubytování: hotel ***
Kapacita : 2-lůžkový pokoj: 90
Přistýlka: 90
Celkem osob: 270

Hotel Biokovka nabízí příjemné ubytování hotelového stylu. Jsou zde klimatizované dvoulůžkové pokoje s balkonem a s možností přistýlky, některé jsou orientovány na mořskou stranu. Bližšší popis každého typu pokoje naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

P 1/2 B

Obsazenost 2 osoby, 2-lůžkový pokoj s vlastním soc. zařízením, telefonem a TV/SAT, balkon.

P 1/2 BM

Obsazenost 2 osoby, 2-lůžkový pokoj s vlastním soc. zařízením, telefonem a TV/SAT, balkon. Pokoj je orientovaný na mořskou stranu.

P 1/2+1 BM

Obsazenost 3 osoby, 2-lůžkový pokoj s 1 přistýlkou, vlastním soc. zařízením, telefonem a TV/SAT, balkon. Pokoj je orientovaný na mořskou stranu.

Strava: polopenze
Polopenze – snídaně a večeře formou bufetu.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 02.03.2018)