Niforeika - PAVLINA ****

0
recko-niforeika-pavlina-hotel-01 recko-niforeika-pavlina-hotel-02 recko-niforeika-pavlina-hotel-05 recko-niforeika-pavlina-hotel-06 recko-niforeika-pavlina-hotel-07 recko-niforeika-pavlina-hotel-08 recko-niforeika-pavlina-hotel-09 recko-niforeika-pavlina-hotel-10 recko-niforeika-pavlina-hotel-11 recko-niforeika-pavlina-hotel-12 recko-niforeika-pavlina-hotel-13 recko-niforeika-pavlina-hotel-14

Zájezd pořádá

VIAMARE, s.r.o.
Francouzská 16, 12000 Praha

Řecko / Peloponés
V nabídce od: 14.11.2017
Kód zájezdu: nif-pav

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel leží v klidném prostředí tradiční vesnice Niforeika v blízkosti města Patras, hlavního města oblasti Achaia. Svou polohou a okolím plném přírody nabízí skvělé podmínky k plnohodnotnému odpočinku, zároveň se v okolí nachází řada historických památek, které stojí za návštěvu. Od pláže je hotel oddělen pouze prostornou a klidnou zahradou. Díky tomu poskytuje nádherný výhled na Patraský záliv. Dominantou celého komplexu je maják, který se využívá jako bar a při západu slunce a v noci navodí jedinečnou atmosféru.

Vzdálenosti od pláže: cca 90 m
od letoviska Kato Achaia: cca 4 km
od města Patras: cca 32 km
od letiště Araxos: cca 16 km

Pláž: Hotel se nachází jen pár kroků od písčito-oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře. K dispozici jsou lehátka a slunečníky zdarma. Na pláži je plážový bar (není součástí all inclusive) a sprcha.

Sport a zábava: V rámci sportovních aktivit je možné využít například tenisový kurt, volejbalové a basketbalové hřiště. Hotel může zajistit i zapůjčení jízdních kol.

Shrnutí : Hotel v klidné lokalitě s krásnou přírodou a pestrou nabídkou služeb zajistí dokonalý odpočinek.


Ubytování: hotel ****
Informace o ubytování : 2-4 lůžka
all inclusive

Vybavení a služby hotelu : Hotel se skládá ze 3 samostatných budov. Nachází se zde recepce s Wi-Fi připojením, společenská místnost s TV, restaurace, bar, bazén s barem, zahrada, taverna u bazénu, brouzdaliště a dětské hřiště. V hotelu se konají stylové večery s hudbou a tancem a nechybí zde ani pestré sportovní vyžití.

Vybavení pokoje : K dispozici jsou dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlek (2 dospělé osoby + 1 nebo 2 děti 2 - 12 let nebo 3 dospělé osoby). Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV/SAT, telefon, klimatizaci, balkon nebo terasu. Na recepci si lze půjčit varnou konvici.

Strava: all inclusive
Stravování je formou all inclusive dle popisu:

Snídaně jsou podávány formou bufetu v hlavní restauraci.

Obědy v taverně jsou podávány formou bufetu. K dispozici jsou nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje (pivo, víno).

Od 10:30 do 11:30 a od 16:00 do 18:00 menší občerstvení v podobě ovoce a sladkostí.

Večeře je podávána v hlavní restauraci formou bufetu. K dispozici nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje (pivo, víno).

Bar u bazénu - 10:00 - 23:00 - nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje (pivo, víno, ouzo) a teplé nápoje (káva, čaj).

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 14.08.2018)