aparthotel Siros

0
Foto - Leptokaria - aparthotel Siros Foto - Leptokaria - aparthotel Siros Foto - Leptokaria - aparthotel Siros Foto - Leptokaria - aparthotel Siros Foto - Leptokaria - aparthotel Siros Foto - Leptokaria - aparthotel Siros Foto - Leptokaria - aparthotel Siros Foto - Leptokaria - aparthotel Siros Foto - Leptokaria - aparthotel Siros Foto - Leptokaria - aparthotel Siros Foto - Leptokaria - aparthotel Siros Foto - Leptokaria - aparthotel Siros Foto - Leptokaria - aparthotel Siros

Zájezd pořádá

KO-TOUR
Palackého nám. 160, 57201 Polička

Řecko / Leptokaria
Cena od: 8 973
V nabídce od: 09.11.2017
Kód zájezdu: KOT6303030440

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Atraktivní pobytové zájezdy do letoviska LEPTOKARIA - přímo pod Olympem na pobřeží Egejského moře, asi 90 km pod Soluní. Místní mikroklima s minimálními srážkami a stálými teplotami ovzduší je vhodné pro astmatiky a alergiky. Najdete zde mnoho obchodů, restaurací, taveren, trh - nejvybavenější letovisko na Olympské riviéře.
Pláž je písčitá, moře bez ježků.

Poloha: Nachází se v blízkosti pláže i centra. Jedná se o třípatrovou budovu, dobře udržovanou s pěkným nábytkem. Každé ubytování má kuchyňský kout, jehož součástí je dvouplotýnkový vařič, lednice a základní vybavení pro jednoduchou přípravu pokrmů. K vybavení patří i polštáře, deky a povlečení. Součástí studií a apartmánů jsou sociální zařízení - WC, umyvadlo a sprchový kout. Recepce a kavárna v přízemí dotváří pohodovou atmosféru.

Vybavení: Na každém pokoji je TV a klimatizace zdarma, k dispozici recepce, kde je i wi-fi.

Doporučujeme: !!Týden zdarma!! - platí pro zájezdy s bus dopravou.
Při zakoupení termínu 7. 6. - 17. 6. čerpáte navíc ZDARMA pobyt od 30. 5. - 9. 6. a při zakoupení termínu od 15. 9. - 24. 9. čerpáte navíc ZDARMA pobyt od 22. 9. - 30. 9.

Výlety: Olymp + Lifidra, Alikies, Kateriny - vodní park, Meteora, pirácká plavba, řecký večer,… Platí se na místě.


Ubytování: pension
Penzion SIROS - 2 lůžková studia (možnost 1 přistýlky) s klimatizací, TV, cca 80 m od pláže. Studia mají vždy vlastní sociální zařízení a kuchyňku, terasu nebo balkón. Ve studiích nejsou věci osobní a hygienické potřeby, ručníky, mycí a úklidové prostředky, zápalky, žehlička. Lůžka jsou s povlečením. Voda je pitná. Kuchyně jsou vybaveny základním vybavením (lednice, vařič, základní nádobí).
U leteckých zájezdů je ubytování ve druhém patře, u autobusových v přízemí a ve třetím patře.

Strava: vlastní
Vaření v kuchyňkách nebo lze dokoupit – večeře, polopenze, výběr z jídelního lístku, nápoje nejsou v ceně. Stravu lze prodávat i na méně dnů.

Doprava: letecky
Letecky Brno - Soluň, transfer ze Soluně do Leptokarie a zpět.

LET BRQ - SKG - BRQ
Orientáční čas letu: BRQ 11:40 - 14:30 SKG 15:20 - 16:15 BRQ (místní časy)

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena obsahuje

  • Ubytování, letenka Brno – Soluň – Brno, transfer ze Soluně do Leptokarie a zpět; letištní, bezpečností a palivová taxa á 2.150,-Kč; delegát v místě pobytu; závěrečný úklid

Cena neobsahuje

  • PŘÍPLATKY: Kompletní pojištění (vč. léčebných výloh a storna) - dospělí 33,-/os./den - děti do 15 let 23,-/os./den Jednolůžkový pokoj 350,-/noc Stravování: polopenze 330,-/os./den večeře 215,-/os./den Na místě pobytu se platí taxa ve výši cca 0,5 – 1,5€/pokoj/noc

Slevy

  • Na dvě dospělé osoby má jedno dítě slevu na přistýlku. Přistýlka je na tzv. francouzské posteli (1 a půl lůžka)
  • Dospělá osoba na přistýlce -100,- / noc
  • Dítě do 15 roků na přistýlce -250,- / noc
  • Dítě do 2 let bez letenky a lůžka ZDARMA (+ případné cestovní pojištění)
  • Dítě do 6 let bez lůžka, s letenkou za 7.990,-Kč
  • Slevy platí při koupi za katalogové ceny, u last moment dle informace CK
(Popis zájezdu byl aktualizován 11.11.2019)