Baška Voda - Hotel Horizont ****

0
Hotel Horizont Baska Voda Hotel Horizont Hotel Horizont Hotel Horizont Hotel Horizont Plaz Pokoj standard Pokoj superior Recepce Restaurace Wellness centrum Wellness centrum Wellness centrum

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Chorvatsko / Baška Voda
V nabídce od: 09.11.2017
Kód zájezdu: 18HR0053

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty
    • Pobyty u moře

Poloha: Čtyřhvězdičkový renovovaný hotel Horizont leží přímo na promenádě oblíbeného letoviska Baška Voda, v hustém borovicovém lese. Do centra městečka je vzdálený asi 200 metrů. Hotel byl postaven v roce 1977 a v roce 2006 byl kompletně renovován. Překrásná oblázková pláž je vzdálena od hotelu pouhých 50 metrů, neleznete zde velké množství plážových a vodních atrakcí. Horizont je tou pravou volbou pro komfortní ubytování a relaxační pobyt.

Vzdálenost od moře : asi 50 m od hotelu.

200

Pláž: Oblázková: asi 50 m od hotelu překrásná pláž s pozvolným vstupem do moře a bohatou nabídkou plážových a vodních sportů.

Vybavení: Recepce, výtah, aperitiv-café bar, restaurace a la carte, taverna, obchůdek se suvenýry, směnárna, internetový koutek, prádelna. Dále zde zde nalezente venkovní a vnitřní bazén, , mini golf, stolní tenis, kulečník, fitness, wellness centrum, pro hosty je připraveno hlídané parkoviště (za poplatek 5 EUR/den, hradí se na místě).

Sport a zábava: V hotelu můžete využít služeb bazénu, fitness a wellness centra. V blízkosti hotelu jsou tenisové kurty, minigolf, hřiště pro házenou, fotbalové hřiště. V centru letoviska restaurace, kavárny, bohaté kulturně-společenské vyžití. Pro děti: hřiště na míčové hry, prolézačky, skákadla, pískoviště.

Doporučujeme: Trogir: starobylé město zařazené organizací UNESCO do seznamu památek kulturního dědictví. Split: největší město na chorvatském pobřeží, mimořádně bohaté na kulturní památky. Dubrovník: nejnavštěvovanější turistické místo na chorvatském Jadranu. Zařazené do seznamu kulturního dědictví UNESCO. Park přírody Biokovo: chráněný park je skalnatou pobřežní oblastí s jedinečnými přírodními rysy. Medžugorje: poutní místo, místo plné lásky, místo plné radosti a milosti. Místo nazvané „zpovědnicí světa“. Lodní výlet s fishpiknikem: půldenní nebo celodenní výlet lodí podél pobřeží či na okolní ostrovy, spojené s ochutnávkou místních specialit.

Informace : check-in 14.00 hod. / check-out: 12.00 hod.


Ubytování: hotel ****
Kapacita : 1-lůžkový pokoj: 5
2-lůžkový pokoj: 151
Přistýlka: 20
Celkem osob: 327

Hotel Horizont nabízí ubytování v luxusních klimatizovaných dvoulůžkových pokojích některé s možností jedné přistýlky. Většina pokojů má balkon, některé jsou s výhledem na moře a jiné s výhledem na horský masiv Biokovo. Bližší popis každého typu pokoje naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

P 1/1

Obsazenost 1 osoba. Jednolůžkový pokoj, vlastním soc. zařízení, TV/SAT, klimatizace, fén, telefon, minibar, trezor, balkon s výhledem na hory.

P 1/2 E

Obsazenost 2 osoby. Dvoulůžkový pokoj typ ECONOMY s vlastním soc. zařízení, TV/SAT, klimatizace, fén, telefon, minibar, trezor.

P 1/2 B

Obsazenost 2 osoby. Dvoulůžkový pokoj typ STANDARD s vlastním soc. zařízení, TV/SAT, klimatizace, fén, telefon, minibar, trezor, balkon s výhledem do parku.

P 1/2 BM

Obsazenost 2 osoby. Dvoulůžkový pokoj typ STANDARD s vlastním soc. zařízení, TV/SAT, klimatizace, fén, telefon, minibar, trezor, balkon s výhledem na moře.

P 1/2 BP

Obsazenost 2 osoby. Dvoulůžkový pokoj typ SUPERIOR s vlastním soc. zařízení, TV/SAT, klimatizace, fén, telefon, minibar, trezor, balkon s výhledem do parku.

P 1/2+1 BP

Obsazenost 3 osoby. Dvoulůžkový pokoj typ SUPERIOR s možností přistýlky s vlastním soc. zařízení, TV/SAT, klimatizace, fén, telefon, minibar, trezor, balkon s výhledem do parku.

P 1/2 sup

Obsazenost 2 osoby. Dvoulůžkový pokoj typ SUPERIOR s vlastním soc. zařízení, TV/SAT, klimatizace, fén, telefon, minibar, trezor, balkon s výhledem na moře.

P 1/2+1sup

Obsazenost 3 osoby. Dvoulůžkový pokoj typ SUPERIOR s možností přistýlky s vlastním soc. zařízení, TV/SAT, klimatizace, fén, telefon, minibar, trezor, balkon s výhledem na moře.

Strava: polopenze
Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře s obsluhou - výběr z několika druhů menu, předkrmy, zákusky a saláty formou bufetu. Doporučujeme návštěvu místních restaurací.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 09.11.2017)