Kamena Vourla - Hotel GALINI WELLNESS SPA & RESORT *****

0
Foto - Kamena Vourla - Hotel GALINI WELLNESS SPA & RESORT ***** Foto - Kamena Vourla - Hotel GALINI WELLNESS SPA & RESORT ***** Foto - Kamena Vourla - Hotel GALINI WELLNESS SPA & RESORT ***** Foto - Kamena Vourla - Hotel GALINI WELLNESS SPA & RESORT ***** Foto - Kamena Vourla - Hotel GALINI WELLNESS SPA & RESORT ***** Foto - Kamena Vourla - Hotel GALINI WELLNESS SPA & RESORT ***** Foto - Kamena Vourla - Hotel GALINI WELLNESS SPA & RESORT ***** Foto - Kamena Vourla - Hotel GALINI WELLNESS SPA & RESORT ***** Foto - Kamena Vourla - Hotel GALINI WELLNESS SPA & RESORT ***** Foto - Kamena Vourla - Hotel GALINI WELLNESS SPA & RESORT ***** Foto - Kamena Vourla - Hotel GALINI WELLNESS SPA & RESORT ***** Foto - Kamena Vourla - Hotel GALINI WELLNESS SPA & RESORT *****

Zájezd pořádá

BON TON, s.r.o.
Masarykovo náměstí 17, 75301 Hranice

Řecko
V nabídce od: 01.11.2017
Kód zájezdu: 18010506

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: rozlehlý luxusní hotelový komplex se nachází v centru letoviska, od písečné pláže jej dělí pouze místní komunikace. Hotel využívá místní termální prameny s revitalizačními vlastnostmi. Svět relaxace Galini wellness & Spa se rozprostírá na ploše 3000 m2. Termální voda je zvláště vhodná při léčbě kožních onemocnění, pohybového ústrojí, gynekologických problémů a dýchacího ústrojí. V bezprostřední blízkosti hotelu jsou obchody, bary, taverny, restaurace, lunapark a plážové bary.

Pláž: soukromá hotelová písečná pláž s oblázky s pozvolným vstupem do moře je vzdálena pouze 20 m od hotelu, plážový servis za konzumaci v plážovém baru (není v rámci all inclusive)

Vybavení: hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, TV místnost, restaurace, bar, pool bar, beach bar, služby pro děti (dětské postýlky a jídelní židličky zdarma, hlídání dětí za poplatek), dětský Mini Club - hry, stavebnice, týmové hry, filmy a zábavní akce pro děti, prádelna (na vyžádání za poplatek), venkovní bazén se sladkou vodou a vířivkou, venkovní bazén s termální vodou (zdarma), dětský bazén, sluneční terasa, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, na pláži za konzumaci, wellness a spa centrum - největší na Balkáně - 3.000 m2, bazény s mořskou vodou a tryskami, jacuzzi, bazén s termální vodou, sauna, solárium, rasul, hammam, tělocvična, masáže, manikúra, pedikúra, kadeřnictví, léčebné procedury - hubnutí, termální voda apod. (za poplatek). WI-FI v celém objektu hotelu zdarma - low speed (high speed internet za poplatek).

Sport a zábava: tenisové hřiště, basketbalové hřiště, minifotbalové hřiště, jacuzzi, venkovní bazén s termální vodou, stolní tenis, TV místnost a herna, fitness centrum

Náš názor: vhodné pro všechny, kteří dávají přednost luxusnímu ubytování a službám, rodiny ocení pokoje s možností dvou přistýlek!

Upozornění : jednolůžkový pokoj - sleva 20%, pokoj s výhledem na moře + 1.200,- Kč/os./týden, pokoj superior + 3.500,- Kč/os./týden

Poznámka : Cena zahrnuje: leteckou dopravu, letištní taxy a základní poplatky, transfer z letiště do místa ubytování a zpět, 7 x ubytování, stravu (viz tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb.Cena nezahrnuje: komplexní pojištění včetně léčebných výloh a storna 45,-Kč/os./den, příplatky viz tabulka, pobytové taxy ve výši 4,- Euro/studio/apartmán a noc - platí se hotově na místě delegátovi nebo na recepci hotelu


Ubytování: hotel *****
dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek (nebo rodinný mezonet pro 4 osoby) mají vlastní sociální zařízení (WC, vana, fén), SAT/TV, telefon, minibar (za poplatek), příslušenství pro přípravu kávy a čaje, trezor, klimatizaci (zdarma) a balkón se zahradním nábytkem. Pokoje s výhledem na moře jsou za příplatek, ostatní pokoje mají výhled do zahrady.

Strava: polopenze
all inclusive: snídaně (bohatý bufet včetně servírovaného espresso a capuccino), oběd a večeře formou bufetu řeckých a italských specialit, lehké občerstvení během dne, pizza, zmrzlina, káva, místní alkoholické (čepované pivo, víno, lokální alkoholické nápoje) a nealkoholické nápoje (09:00 – 23:59).

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Slevy

  • spojení 2 turnusů - 5.000,- Kč
(Popis zájezdu byl aktualizován 03.01.2018)