Makadi - Jaz Makadi Oasis Resort § Club

0
Foto - Makadi - Jaz Makadi Oasis Resort § Club Foto - Makadi - Jaz Makadi Oasis Resort § Club Foto - Makadi - Jaz Makadi Oasis Resort § Club Foto - Makadi - Jaz Makadi Oasis Resort § Club Foto - Makadi - Jaz Makadi Oasis Resort § Club Foto - Makadi - Jaz Makadi Oasis Resort § Club Foto - Makadi - Jaz Makadi Oasis Resort § Club Foto - Makadi - Jaz Makadi Oasis Resort § Club Foto - Makadi - Jaz Makadi Oasis Resort § Club Foto - Makadi - Jaz Makadi Oasis Resort § Club Foto - Makadi - Jaz Makadi Oasis Resort § Club Foto - Makadi - Jaz Makadi Oasis Resort § Club Foto - Makadi - Jaz Makadi Oasis Resort § Club

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář Afrodita s.r.o.
Karla Engliše 3221/2, 15000 Praha 5 - Smíchov

Egypt / Makadi
V nabídce od: 20.10.2017
Kód zájezdu: 482

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře
    • Děti zdarma

Poloha: Egypt

Pláž: Komfortní hotel, který je postaven v arabském stylu, je umístěn v rozlehlé zelené zahradě. Nachází se v oblíbené oblasti Madinat Makadi. Hotelové služby jsou na vysoké úrovni. Hotel je vhodný jak pro páry, tak i pro rodiny s dětmi. Hotel se nachází v blízkosti menšího centra s veškerou vybaveností. Letiště Hurghada je vzdáleno 28km a centrum Hurghady je 35km, kde se dostanete minibusem za poplatek.
Pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře je oddělena promenádou a nachází se cca 250m od hotelu. Slunečníky, lehátka a osušky jsou zdarma k dispozici. Najdete zde i plážový bar.

Komfortní hotel, který je postaven v arabském stylu, je umístěn v rozlehlé zelené zahradě. Nachází se v oblíbené oblasti Madinat Makadi. Hotelové služby jsou na vysoké úrovni. Hotel je vhodný jak pro páry, tak i pro rodiny s dětmi. Hotel se nachází v blízkosti menšího centra s veškerou vybaveností. Letiště Hurghada je vzdáleno 28km a centrum Hurghady je 35km, kde se dostanete minibusem za poplatek.
Pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře je oddělena promenádou a nachází se cca 250m od hotelu. Slunečníky, lehátka a osušky jsou zdarma k dispozici. Najdete zde i plážový bar.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, v okolí různé druhy ala carte restaurací, několik barů, nákupní galerie, minimarket, 3 venkovní bazény, během zimy vyhřívané, dětský bazén, sisha cafe, aquapark nedaleko hotelu, wi-fi do 300MB za pobyt zdarma, poté za poplatek

Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, v okolí různé druhy a´la carte restaurací, několik barů, nákupní galerie, minimarket, 3 venkovní bazény, během zimy vyhřívané, dětský bazén, sisha cafe, aquapark nedaleko hotelu, wi-fi do 300MB za pobyt zdarma, poté za poplatek.

Sport a zábava: Aktivity : Animační programy během dne i večera, živá hudba, diskotéka, stolní tenis, plážový volejbal, posilovna, šipky, tenis, basketbal, miniklub, dětské hřiště, vodní sporty a potápění za poplatek.

Aktivity : Animační programy během dne i večera, živá hudba, diskotéka, stolní tenis, plážový volejbal, posilovna, šipky, tenis, basketbal, lukostřelba, miniklub, dětské hřiště, vodní sporty a potápění za poplatek.


Ubytování: hotel *****
Krásné, světlé a moderně zařízené pokoje nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích a jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, fénem, TV/SAT, trezorem zdarma, minibarem za poplatek, jedna láhev vody denně doplňována zdarma, setem na přípravu kávy a čaje, balkonem nebo terasou.

Krásné, světlé a moderně zařízené pokoje nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích a jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, fénem, TV/SAT, trezorem zdarma, minibarem za poplatek, jedna láhev vody denně doplňována zdarma, setem na přípravu kávy a čaje, balkonem nebo terasou.

Strava: all inclusive
ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu, menší občerstvení během dne v baru na pláži či baru u bazénu, odpolední káva a čaj, zákusky, zmrzlina, n eomezené množství místních vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů v barech a restauracích lze čerpat od 10.00 do 24.00h.

ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu, menší občerstvení během dne v baru na pláži či baru u bazénu, odpolední káva a čaj, zákusky, zmrzlina, n eomezené množství místních vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů v barech a restauracích lze čerpat od 10.00 do 24.00hod.
GALA VEČEŘE V TERMÍNU 30.12 - 6.1. 2018 v ceně.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu Praha - Hurghada - Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 30 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí, vizum /lze získat na letišti v Egyptě nebo na velvyslanectví v Praze/. Fakultativní výlety, které je možné dokoupit na místě u delegáta
(Popis zájezdu byl aktualizován 27.02.2018)