Makadi - Sol Y Mar Makadi Sun

0
Foto - Makadi - Sol Y Mar Makadi Sun Foto - Makadi - Sol Y Mar Makadi Sun Foto - Makadi - Sol Y Mar Makadi Sun Foto - Makadi - Sol Y Mar Makadi Sun Foto - Makadi - Sol Y Mar Makadi Sun Foto - Makadi - Sol Y Mar Makadi Sun Foto - Makadi - Sol Y Mar Makadi Sun Foto - Makadi - Sol Y Mar Makadi Sun Foto - Makadi - Sol Y Mar Makadi Sun Foto - Makadi - Sol Y Mar Makadi Sun Foto - Makadi - Sol Y Mar Makadi Sun Foto - Makadi - Sol Y Mar Makadi Sun Foto - Makadi - Sol Y Mar Makadi Sun Foto - Makadi - Sol Y Mar Makadi Sun

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář Afrodita s.r.o.
Karla Engliše 3221/2, 15000 Praha 5 - Smíchov

Egypt / Makadi
V nabídce od: 17.10.2017
Kód zájezdu: 456

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Egypt

Pláž: Velmi oblíbený menší butikový hotel s vynikajícími službami je situován pouze 200 m od krásné písčité pláže v oblasti Makadi Bay, která je vyhlášená velmi bohatým podmořským životem. Letiště Hurghada je vzdáleno 50 km od hotelu a centrum letoviska Hurghada je vzdáleno 35 km , dostupné místní dopravou.
Krásná dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena 200m od hotelu. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Vybavení: Prostorná vstupní hala s recepcí, směnárnou, bankomatem, trezorem a lobby barem, hlavní restaurace, 5 a la carte restaurací (asijská, speciality z grilu, italská, středomořská, orientální), bar u bazénu, bar na pláži, sisha bar,obchod se suvenýry, internetová kavárna (za poplatek), bazén, v zimě vyhřívaný, dětský bazén, dětské hřiště, miniklub, masážní salón, kadeřnictví, lékárna, doktor.

Sport a zábava: Aktivity : Živá hudba a představení pro děti i dospělé, dětský koutek, dětské hřiště, plážový volejbal, šipky, maxišachy, lukostřelba, vodní polo, stolní tenis, vodní sporty a potápění za poplatek.

POVINNÝ PŘÍPLATEK : GALA VEČEŘE V TERMÍNECH 23.12. - 30.12. 2017 + 30.12 - 6.1. 2018


Ubytování: hotel ****
Moderně zařízené prostorné dvoulůžkové superior pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, fénem, klimatizací, TV/SAT, minibarem za poplatek a balkonem nebo terasou. Trezor pouze na recepci. Pokoje s výhledem na moře na vyžádání za poplatek.

Strava: all inclusive
ALL INCLUSIVE - s nídaně, obědy a večeře formou bufetu. Během dne možnost nabídky snacků, zákusků, zmrzliny. Ala carte restaurace - indická, asijská, italská, možno využít zdarma jednou za pobyt, rezervace nutná. Nealko nápoje, minerální voda, místní pivo a víno a místní alkoholické nápoje podávány zdarma, lze čerpat od 10.00-24.00h. O statní alkoholické nápoje v lahvích, turecká káva a čerstvé ovocné šťávy jsou za poplatek.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu Praha - Hurghada - Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 30 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí, vizum /lze získat na letišti v Egyptě nebo na velvyslanectví v Praze/. Fakultativní výlety, které je možné dokoupit na místě u delegáta
(Popis zájezdu byl aktualizován 29.12.2017)