Dubai - CASSELLS AL BARSHA ****

0
Foto - Dubai - CASSELLS AL BARSHA **** Foto - Dubai - CASSELLS AL BARSHA **** Foto - Dubai - CASSELLS AL BARSHA **** Foto - Dubai - CASSELLS AL BARSHA **** Foto - Dubai - CASSELLS AL BARSHA **** Foto - Dubai - CASSELLS AL BARSHA **** Foto - Dubai - CASSELLS AL BARSHA **** Foto - Dubai - CASSELLS AL BARSHA **** Foto - Dubai - CASSELLS AL BARSHA ****

Zájezd pořádá

FANTASY TRAVEL, s.r.o.
Opálkova 135/13, 63500 Brno

Arabské emiráty / Dubaj
V nabídce od: 05.10.2017
Kód zájezdu: FT490

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v části Dubaje Al Barsha, v blízkosti zastávky metra Sharaf DG, kterým se lze dostat k Dubai Mall a nejvyšší budově světa Burj Khalifa za 15 minut. Nedaleko je nákupní centrum Emirates Mall.

Pláž: Písečná pláž Jumeirah Beach je vzdálena 5 km od hotelu. Hotel zajišťuje každý den zdarma shuttle bus na pláž v 10:00 a z pláže v 13:00. Lehátka a slunečníky jsou za poplatek.

Vybavení: Kvalitní hotel vhodný pro všechny věkové kategorie. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, lobby bar, dvě restaurace, WiFi zdarma, konferenční sál, čistírna.

Sport a zábava: Venkovní bazén, fitness centrum, jacuzzi, tělocvična, aerobic, strečink, sauna, pára, stolní tenis.

Pro děti: Venkovní bazén, hřiště.

Poznámka: Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ obsahovat razítko Izraele.
Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas. 
Od 31.3.2014 je v SAE zavedena pobytová taxa, kterou hradí každý klient ubytovaný v emirátu Dubai, a to:Hotely 3 hvězdy: 15 dirhamů na pokoj a noc. Tato pobytová taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.


Ubytování: hotel ****
Prostorné pokoje typu Superior s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, internetovým připojením, TV se satelitním příjmem, telefonem, minibar, sejf. Možnost jedné přistýlky pro dospělou osobu nebo dvou přistýlek pro děti.

Strava: polopenze
Snídaně nebo polopenze formou bufetu.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 26.03.2020)