Dubaj - Marriott Hotel Dubai Al Jaddaf ****

0
Foto - Dubaj - Marriott Hotel Dubai Al Jaddaf **** Foto - Dubaj - Marriott Hotel Dubai Al Jaddaf **** Foto - Dubaj - Marriott Hotel Dubai Al Jaddaf **** Foto - Dubaj - Marriott Hotel Dubai Al Jaddaf **** Foto - Dubaj - Marriott Hotel Dubai Al Jaddaf **** Foto - Dubaj - Marriott Hotel Dubai Al Jaddaf **** Foto - Dubaj - Marriott Hotel Dubai Al Jaddaf **** Foto - Dubaj - Marriott Hotel Dubai Al Jaddaf ****

Zájezd pořádá

TopFly s.r.o.
Vodičkova 791/41, 11000 Praha - Nové Město

Arabské emiráty / Dubaj
V nabídce od: 01.10.2017
Kód zájezdu: D43

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Luxusní hotel Marriott Al Jaddaf se nachází v samém srdci centra Dubaje. Jen pár minut od hotelu se nachází Burj Khalifa, nákupní centrum Dubai Mall a mnoho dalších zajímavostí. Mezinárodní letiště v Dubaji je vzdálené cca 10 km.

Pláž: Nejbližší veřejná písečná pláž se nachází cca 14 km od hotelu – Jumeriah Beach Park. V určitých částech pláže je k dispozici plážový servis za poplatek.

Poznámka: Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky.
- V případě, že dítě do 18ti let cestuje s rodiči, bude imigrační oddělení potřebovat kopii rodného listu (a to i v případě, kdy má stejné jméno jako rodiče). V případě, že dítě do 18-ti let cestuje bez rodičů (například s prarodiči) nebo má jiné rodinné jméno než jeden z rodičů, bude imigrační oddělení potřebovat: kopii rodného listu a potvrzení rodičů, že dítě může cestovat.
- Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 MĚSÍCŮ PO ODLETU ZE SAE a v pasu nesmí být razítko Izraele.
- S účinností od 31.3.2014 se hradí pobytová taxa v hotovosti na hotelové recepci a její výše je stanovena dle kategorie hotelu i apartmánového komplexu následovně: 3* hotel - min. 3 USD pokoj/noc, 4* hotel - min. 4,5 USD pokoj/noc, 5* hotel a apartmánový komplex - min. 5,5 USD pokoj/noc. Tuto taxu není možné vybrat předem a zahrnout do ceny zájezdu.


Ubytování: hotel ****
Vybavení hotelu: Hotel svým klientům nabízí vstupní halu s recepcí, směnárna, prádelna, internetové Wi-Fi připojení, konferenční místnost, restaurace, bar, venkovní bazén, lehátka a slunečníky jsou u bazénu k dispozici, sauna, fitness, jacuzzi, masáže.

Vybavení pokoje: Standardní pokoje s možností dvou přistýlek pro děti. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta, vysoušeč vlasů), klimatizací, SAT / TV, internetovým Wi-Fi připojením, trezorem a miniledničkou.

Strava: snídaně
Snídaně nebo polopenze dle zvolené varianty.
Polopenze: Snídaně a večeře formou bufetu nebo a la carte. Nápoje u večeří si klienti hradí extra.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 26.10.2017)