Italie- Sardinie- Costa Rei- Apartmány Reale Vacanze

0
Foto - Apartmány Reale Vacanze Foto - Apartmány Reale Vacanze Foto - Apartmány Reale Vacanze Foto - Apartmány Reale Vacanze Foto - Apartmány Reale Vacanze Foto - Apartmány Reale Vacanze Foto - Apartmány Reale Vacanze Foto - Apartmány Reale Vacanze Foto - Apartmány Reale Vacanze Foto - Apartmány Reale Vacanze Foto - Apartmány Reale Vacanze Foto - Apartmány Reale Vacanze Foto - Apartmány Reale Vacanze Foto - Apartmány Reale Vacanze Foto - Apartmány Reale Vacanze Foto - Apartmány Reale Vacanze Foto - Apartmány Reale Vacanze Foto - Apartmány Reale Vacanze Foto - Apartmány Reale Vacanze

Zájezd pořádá

AZZURRA TOURS s.r.o.
Za Poříčskou branou 4, 18600 Praha

Itálie / Sardinie
V nabídce od: 27.09.2017
Kód zájezdu: 504301

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

SARDINIE  - Costa Rei   / Apartmán 2 os. / bez stravy / vlastní doprava
Apartmány Reale Vacanze se nachází na jihovýchodním pobřeží Sardinie v oblasti Costa Rei ve středomořské vegetaci. Nádherná lokalita, kde se snoubí dlouhé bílé pláže s jedinečným mořem. Apartmány jsou umístěny ve velmi příjemném prostředí a obklopují je rozkvetlé zahrady. Jsou rozmístěny v přízemních a jednopatrových vilkách po celé lokalitě Costa Rei.
Apartmány jsou několika typů, ale všechny mají stejnou charakteristiku a kvalitu. Přízemí mají předzahrádku, apartmány v patře balkon, většina je vybavena zahradním grilem.
Bilo 2/4: ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, příslušenství, koupelna + WC.
Trilo 4/6: ložnice s manželskou postelí, ložnice se 2 lůžky (možná palanda), obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem, kuchyňský kout, příslušenství, koupelna + WC.
Dlouhá písečná pláž, pozvolný vstup do moře. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Vzdálenost od moře je podle typu apartmánu. Apartmány: Le Ginestre: 200 – 700 m, Costa Rei A: max. 400 m, Costa Rei B: 500 – 1200 m, Reale Marina: max. 950 m.
Všechny leží 50 – 500 m od komerčního centra.
Otevírací doba recepce: 9:00 – 13:00 a 16:00 – 20:00.
Příjezdy/Odjezdy: 17:00 – 20:00/10:00. Čas příjezdu musí být nahlášen předem, při pozdním příjezdu po 20:00 se platí poplatek cca €30.
Minimální doba pobytu je 7 dní.
Malá zvířata povolena. Příplatky: prádlo €10/osoba, koupelnové prádlo €10


Ubytování: apartmán
Vzdálenost od moře : maximálně do 400 m, veranda, lehátka u apartmánu, prostorné místo s trávníkem před apartmánem.
Skladba : pro 2/4 osoby - obývací místnost s rozkládacím gaučem, ložnice pro 2 osoby,, koupelna wc, pro 4/6 jsou dvě ložnice, koupelna wc, 6/8 osob- 3 ložnice+ obývací místnost s rozkládacím gaučem, koupelna wc. Obývací místnost je vybavena kuchyňským koutem, lednicí, sporákem a veškerým nádobím.

Strava: vlastní

Doprava: vlastní
Doporučená trasa - letecky - Praha/ Cagliari, nebo trajektem z Livorna do Olbie. Výhodné ceny trajektů vám zajistíme.

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 02.12.2019)