Královská Kodaň město s kouzlem pohádek

0
Kod4 7 Kod1 Kod2 Kod3 Kod5 Kod6 Kod7

Zájezd pořádá

Vega Tour s.r.o.
Vídeňská 619, 14800 Praha 4

Dánsko / Kodaň
V nabídce od: 19.09.2017
Kód zájezdu: 614

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Navštivte s námi obklopené vodou, jehož symbolem je soška Malé mořské víly a v němž se Hans Christian Andersen snažil prosadit coby loutkoherec a zpěvák.

Program : 1.den: Odjezd z ČR v odpoledních hodinách. 2.den: Ráno příjezd do Rostocku, nalodění na trajekt, plavba do Gedseru, následuje odjezd do Kodaně. Společně se vydáme na prohlídku s průvodcem zahájenou na nábřeží, kde se nachází soška Malé mořské víly. Dále budeme pokračovat k Amalienborgu, sídlu dánská královna. Další zastávkou bude mramorový kostel Frederikskirchen. Jedná se o největší stavbou svého druhu ve Skandinávii. Pokračovat budeme k zámku Rosenborg, který byl postaven ve stylu nizozemské renesance. Zde se uchovávají dánské korunovační klenoty. Výhled na celé město si budete moci vychutnat z osmipatrové věže Rundetarn, která byla postavena jako astronomická observatoř. Společná prohlídka bude zakončena u jednoho z nejstarších zábavních parků světa – Tivoli , který svým návštěvníkům nabízí mnoho atraktivních atrakcí. Večer odjezd do Gedseru, nalodění na trajekt. 3.den: Příjezd do ČR v odpoledních hodinách.


Ubytování: různé

Strava: vlastní

Doprava: autokarem
Nástup / Výstup : PRAHA – 16:00 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ ROUDNICE NAD LABEM – 16:45ČERP. STANICE SHELL, ULICE ŽIŽKOVA 2493 LOVOSICE - 17:05 ČERPACÍ STANICE BENZINA, ŽABÁK ÚSTÍ NAD LABEM – 17:30 ZASTÁVKA MHD TRMICE GLOBUS, TYRŠOVA UL. ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Autobusovou přepravu
  • 1 zavazadlo a 1 palubní tašku k přepravě
  • Služby průvodce

Cena neobsahuje

  • Vstupy do objektů
  • Trajekt 15 euro
  • Cestovní a úrazové pojištění (během pobytu) bez pojištění storna 27,- Kč / den
  • Cestovní a úrazové pojištění během pobytu) s (pojištěním storna 30,- Kč / den
(Popis zájezdu byl aktualizován 10.04.2018)