Biograd - zavírání moře (Mobilní dům)

0
Foto - Biograd na Moru - Park Soline (Mobilní dům) Foto - Biograd na Moru - Park Soline (Mobilní dům) Foto - Biograd na Moru - Park Soline (Mobilní dům) Foto - Biograd na Moru - Park Soline (Mobilní dům) Foto - Biograd na Moru - Park Soline (Mobilní dům) Foto - Biograd na Moru - Park Soline (Mobilní dům) Foto - Biograd na Moru - Park Soline (Mobilní dům) Foto - Biograd na Moru - Park Soline (Mobilní dům) Foto - Biograd na Moru - Park Soline (Mobilní dům) Foto - Biograd na Moru - Park Soline (Mobilní dům) Foto - Biograd na Moru - Park Soline (Mobilní dům) Foto - Biograd na Moru - Park Soline (Mobilní dům) Foto - Biograd na Moru - Park Soline (Mobilní dům) Foto - Biograd na Moru - Park Soline (Mobilní dům) Foto - Zájezd do Biogradu s výletem (Mobilní dům) Foto - Zájezd do Biogradu s výletem (Mobilní dům) Foto - Zájezd do Biogradu s výletem (Mobilní dům) Foto - Zájezd do Biogradu s výletem (Mobilní dům) Foto - Zájezd do Biogradu s výletem (Mobilní dům) Foto - Zájezd do Biogradu s výletem (Mobilní dům) Foto - Zájezd do Biogradu s výletem (Mobilní dům) Foto - Zájezd do Biogradu s výletem (Mobilní dům) Foto - Zájezd do Biogradu s výletem (Mobilní dům) Foto - Zájezd do Biogradu s výletem (Mobilní dům) Foto - Zájezd do Biogradu s výletem (Mobilní dům) Foto - Zájezd do Biogradu s výletem (Mobilní dům) Foto - Zájezd do Biogradu s výletem (Mobilní dům) Foto - Zájezd do Biogradu s výletem (Mobilní dům) Foto - Zájezd do Biogradu s výletem (Mobilní dům)

Zájezd pořádá

CHERRY TOUR s. r. o.
Zengrova 480/27, 70300 Ostrava-Vítkovice

Chorvatsko / Biograd na Moru
V nabídce od: 15.09.2017
Kód zájezdu: 3-301-2

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: mobilhomeubytování: mobilhome
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Kemp se nachází ve stínu borovicového lesa podél pláže Soline. Nově postavená pěší stezka, která se táhne kolem celého kempu, vede podél nejatraktivnějších biogradských pláží až do centra města. Město je vzdáleno cca 1,5 km. Kemp Soline je největší biogradský kemp s vlastní restaurací, marketem, kvalitním sanitárním zázemím i pro invalidy.

BIOGRAD na Moru

je přístavní městečko, 28 km jižně od Zadaru, postavené v 11 stol., které bývalo sídlem chorvatských králů. Najdeme ho uprostřed jadranského pobřeží v Pašmanském průlivu, sevřené zálivy Soline a Bošana. Promenáda lemující pobřeží nabízí překrásný výhled na Pašmanský kanál a stejnojmenný ostrov. V blízkém okolí se nacházejí tři národní parky: Paklenica, Kornati a Krka, i parky přírody Telaščica a známé Vranské jezero. Z pláží lze pozorovat dva nedaleké ostrůvky – Planac a Sv. Katarina.

Pláž: Pláž je oblázkovo-písčitá a je částí známe pláže Dražice (oceněná za čistotu Modrou vlajkou) Nachází se v místě pod kempem. Pláž Soline je vhodná pro rodiče s malými dětmi nebo neplavce pro svůj pozvolný vstup do moře a je vzdálena cca 250m od mobilních domů. Celá zátoka je dlouhá cca 50 m. Okolí pláže je obklopeno borovicovým lesem, kde můžete najít vlahý stín. Na pláži jsou k dispozici sprchy, převlékací kabinky, kavárny, stánky s občerstvením a beach volejbalové hřiště.

Sport a zábava: Půjčovna jízdních kol, dětské hřiště. V blízkosti se nachází městský bazén s tobogánem.


Ubytování: mobilhome
Mobilní domy EUROHOUSE a EUROHOUSE PLUS : Typologie mobilního domu: dvouložnicový 2/3 + 1 osoba na přistýlce v denní místnosti. Klimatizovaný o rozměrech 8 x 3 m
Výbava mobilního domu: 1 ložnice s manželskou postelí, 2. ložnice se třemi samostatnými lůžky, jedno z nich je na patro (vhodné pro osobu do 175 cm výšky a váhy 75 kg); denní místnost s možností přistýlky s plnohodnotnou kuchyni (nádobí, mikrovlnná trouba, varná konvice, velká lednice s mrazákem, plynový sporák) a jídelním koutem; vlastní WC s koupelnou; před domkem je dřevěná terasa s posezením krytá přístřeškem. Mobilní domy EUROHOUSE plus mají venkovní celodřevěnou zastřešenou terasu s posezením.
V ceně není zahrnuto ložní povlečení, je třeba vzít s sebou nebo možno zapůjčit na místě za poplatek 150 Kč/osoba/pobyt - nutno však nahlásit nejpozději 14 dní předem v kanceláři.

Strava: vlastní

Doprava: autokarem

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 15.09.2017)