Kouzlo adventu v Paříži a ve Versailles

0
Foto - Kouzlo adventu v Paříži a ve Versailles Foto - Kouzlo adventu v Paříži a ve Versailles Foto - Kouzlo adventu v Paříži a ve Versailles Foto - Kouzlo adventu v Paříži a ve Versailles Foto - Kouzlo adventu v Paříži a ve Versailles

Zájezd pořádá

ČESKÉ KORMIDLO s.r.o.
Hlinky 27, 60300 Brno

Francie / Paříž
V nabídce od: 12.09.2017
Kód zájezdu: 4946

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Popis:
Blikající Eiffelova věž, vůně svařeného vína na adventních trzích na Champs Elyseés, procházka pod girlandami světel, kterými jsou osvětleny bulváry centra i uličky Montmartru, nákup francouzských parfémů v parfumerii Fragonard či dárků ve vánočně vyzdobeném obchodním domě Galeries Lafayete, setkání se slavnými osobnostmi v muzeu voskových figurín Grevin, ochutnávka francouzské kuchyně v pařížské hospůdce, výhled na noční Paříž z nejvyšší budovy Tour Montparnasse, návštěva zámku ve Versailles, tyto a mnoho dalších zážitků na vás čeká během adventního zájezdu do Paříže a Versailles. Vydejte se s námi a vychutnejte si vánoční atmosféru míst, jejichž krása i historie v tomto období obzvláště vynikne.




Výlet na adventní trhy v Paříži na Champs Elyseés

Seznámení s hlavními pařížskými pamětihodnostmi - chrám Notre Dame, Radnice, Vítězný oblouk

Eiffelova věž - možnost výstupu na pařížskou dominantu
Doprava autobusem, služby průvodce

Ubytování v hotelu se snídaní



Program:
1. den: odjezd z ČR v odpoledních hodinách dle nástupního místa
2. den: ranní průjezd Paříží kolem Invalidovny k Eiffelově věži, možnost výstupu na pařížskou dominantu. Poté seznámení s hlavními pařížskými pamětihodnostmi - chrám Notre Dame, Radnice, ostrov Cité, mosty přes Seinu - během plavby po řece Seině. Přejezd metrem do čtvrti Grand Boulevards, procházka po slavnostně vyzdobených bulvárech a pasážích, nákup vánočních dárků např. v Galeries Lafayete a dalších obchodech, možnost zážitkové prohlídky muzea voskových figurín Grevin, možnost oběda v restauraci. Dále procházka kolem Opery Garnier k Muzeu parfémů Fragonard, zde pro zájemce výklad o historii a výrobě parfémů, prezentace jednotlivých vůní s možností nákupu za výhodné ceny. Pro ostatní individuální návštěva chrámu Madeleine. Odjezd na ubytování.
3. den: po snídani přejezd do Versailles, možnost návštěvy úžasného zámku s mnoha komnatami, apartmány Ludvíka XIV, Zrcadlovou síní a rozsáhlými zahradami. Přejezd vlakem RER do centra Paříže k Louvru, možnost návštěvy jednoho z nejvýznačnějších světových muzeí. Poté procházka přes Tuillerijské zahrady a náměstí Svornosti na Elysejská pole s Vítězným obloukem. Zde návštěva adventních trhů s možností ochutnat svařené víno, palačinky, francouzské uzeniny, zakoupit umělecké a řemeslné výrobky. Přejezd metrem na Montmartre, bazilika Sacré Cour, náměstí Tertre. Možnost večeře v lidové hospůdce, během níž ochutnáte francouzskou specialitu. Po večeři okruh noční Paříží, přejezd do čtvrti Montparnasse, zde možnost výstupu na nejvyšší pařížskou budovu Tour Montparnasse s výhledem na noční Paříž a blikající Eiffelovu věž. Odjezd do ČR.
4. den: příjezd do Prahy kolem poledne, do Brna odpoledne


Cena zahrnuje: dopravu autobusem, 1x ubytování v hotelu se snídaní, služby průvodce, zákonné pojištění CK proti úpadku.




Cena nezahrnuje: cestovní pojištění, vstupy do památek, příplatek za nástupní místo, případná city taxa a hromadná doprava ve městě.




Orientační ceny vstupného:
Eiffelova věž - 3. patro výtahem 15,50 €, 2. patro výtahem 9 €, 2. patro pěšky 5 €, mládež do 24 let a děti do 12 let mají slevu
Louvre - 15 €, do 25 let (včetně) zdarma
Versailles zámek - 15 €, do 25 let (včetně) zdarma
Tour Montparnasse - dospělý 15 €, mládež 16-20 let 11,70 €, děti 4-15 let a invalidé 9,20 €
Plavba po Seině - dospělý 13,50 €, děti 4-12 let 6,50 €,
Museé Grevin - voskové figury - dospělý 24,50 €, studenti, invalidé 21,50 €, děti 4-14 let 17,50 €
Večeře - 3chodové menu vč.napojů 22 €
Oběd - hlavní chod a nealko nápoj dle výběru 15 €
Jízdenka na metro 2 €
Jízdenka RER 5 €




Změna programu vyhrazena.




Minimální počet cestujících k uskutečnění zájezdu je 40. V případě, že nebude tato minimální kapacita naplněna, zájezd se neuskuteční a my vám celou zaplacenou částku za zájezd vrátíme zpět.




Upozornění:
V případě nesplnění podmínky minimálního počtu 8 osob z daného svozového místa má CK právo na změnu nástupního místa na co nejbližší místo po základní trase zájezdu anebo zajištění náhradní dopravy ze svozového místa do základního nástupního místa (autobusem, vlakem, mikrobusem, osobním autem, atd.). Náklad na zakoupení jízdenek v takovém případě hradí cestovní kancelář.


Nástupní místa a orientační časy odjezdů
Brno (14.00, ulice Rooseveltova, Janáčkovo divadlo)
Jihlava ( 15.15, ulice Legionářu, parkoviště u Billy)
Praha (17.00, parkoviště naproti Hl. vlak. nádraží – skleněné kopule)
Plzeň (18:30, Tyllova ulice, před bránou Škoda u pneuservisu)


Ubytování: různé

Strava: snídaně

Doprava: autokarem

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 12.09.2017)