Hotel Alaska

0
Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska Foto - Hotel Alaska

Zájezd pořádá

ČESKÉ KORMIDLO s.r.o.
Hlinky 27, 60300 Brno

Itálie / Livigno
V nabídce od: 12.09.2017
Kód zájezdu: 4938

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Popis: Lyžování v Livignu vhodné pro všechny

Ubytování 150 m od sjezdovky

Skibus 80 m

115 km sjezdovek všech obtížností


40 km běžkařských stop

3 snowparky
přímo v centru


Livigno - středisko plné zábavy

Livigno je jedním z nejlépe vybavených lyžařských středisek v Alpách. Toto středisko je často nazýváno jako malý Tibet. Velmi výhodná poloha údolí Vám zajistí slunečné počasí po celý den a výbornou lyžovačku na Mottolino i na Carosello 3000. Bohužel tyto dvě části nejsou propojeny a tudíž je není možné projet na lyžích, ale můžete využít skibus. Kvalita sjezdovek je zde opravdu vysoká a zcela jistě tento nedostatek kompenzuje. Livigno nabízí celkem 115 km sjezdovek. Z toho je 19 km černých, 29 km modrých a nejpočetněji jsou zastoupeny červené sjezdovky, kterých je tu 67 km. Vyznavači snowboardingu a freestylu mohou vyzkoušet hned 3 snowparky, a to Mottolino, Livigno Park Carosello 3000 a nejmenší z nich je Amerikan. Milovníci bílých stop ocení 40 km upravených lyžařských tratí. Vyžití zde najdou i úplní začátečníci, pro které jsou připraveny cvičné svahy. Cvičné terény jsou připraveny zejména nedaleko pěší zóny.
Po lyžování si můžete zajít do centra, kde je spousta obchůdků tzv. duty free. V centru najdete také různé restaurace, bary nebo diskotéky.
Ubytování jen 150 m od sjezdovky

Rodinný Hotel Alaska naleznete v centru města Livigno, jen 150 m od lyžařských vleků areálu Carosello 3000. Zastávku skibusu naleznete 80 m od hotelu. Rodinný hotel nabízí svým hostům laskavý a obětavý přístup v příjemné atmosféře. Majitelé se snaží, aby jste se u nich cítili, jako doma. Do restaurací, barů a obchodů to máte z hotelu jen 100 m.
Mezi vybavení hotelu patří recepce (8.00 - 23.00 hod.) s centrální trezorem, restaurace, bar, WiFi (cca 15 €/týden), společenská místnost s TV, výtah, parkoviště (omezená kapacita), úschovna lyží.



jednolůžkový pokoj – vybaven vlastním sociálním zařízením, fénem, topením, telefonem, SAT/TV, WiFi za poplatek.

dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky – vybaven vlastním sociálním zařízením, fénem, topením, telefonem, SAT/TV, WiFi za poplatek.
Stravování formou polopenze


Snídaně formou bufetu

Večeře formou výběru z menu o 3 chodech

Nápoje nejsou zahrnuty v ceně zájezdu


Informace o skipasech

Zájezd neobsahuje skipas a u CK se nedá dokoupit.
Důležité informace o zájezdu

Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu. Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska. V případě, že lyžařské středisko bude zcela uzavřeno z důvodu nedostatku sněhu, nabídne cestovní kancelář náhradní termín do stejného střediska nebo stejný termín do jiného střediska, popř. bude klientům vráceno 100% zaplacené částky


Check in 16.00 – 23.00, check out do 10.00

Malá domácí zvířata 8 €/noc – na vyžádání, hradí se na místě
Parkovací místa jsou v omezené kapacitě


Ubytování: hotel ***

Strava: polopenze

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 12.09.2017)