Hotel Trst

0
Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst Foto - Hotel Trst

Zájezd pořádá

ČESKÉ KORMIDLO s.r.o.
Hlinky 27, 60300 Brno

Slovinsko / Bled
V nabídce od: 12.09.2017
Kód zájezdu: 4605

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Popis: Odpočiňte si u jezera Bled s křišťálově průzračnou vodou! Ubytování v hotelu Trst *** , dítě do 5,99 let na přistýlce zdarma



Ubytování v hotelu Trst ***

Stravování formou polopenze

Dítě do 5,99 let na přistýlce zdarma

Doprava vlastní
Velké množství výletů do okolí



Městečko Bled zasazené do skvostného alpského prostředí

Městečko Bled je bezpochyby hlavní turistické centrum a zároveň symbol Slovinska. Nachází se v podhůří Julských Alp v nadmořské výšce 500 metrů. Leží na břehu Bledského jezera. Nad jeho severní stranou se vypíná mohutná hradní skála a v jeho středu leží Mariánský ostrov s malým barokním kostelem, který městečku dodává pohádkovou atmosféru. K němu se po jezerní hladině můžete nechat převézt na „pletně“, což je malý zastřešený člun. Městečko Bled je také výchozím místem do Triglavského národního parku s nejvyšším vrcholem Slovinska Triglavem. Oblast Bledu se vyznačuje zdravým a mírným podnebím. Přibližně 2 km dlouhé a kilometr široké jezero vzniklo táním ledovců po první době ledové. Na severu je ohraničeno hradní skálou, na jihu horou Straže. V jezeře je možné se koupat už od května až do října, teplota vody dosahuje až 24 stupňů Celsia. O zdejší léčivé síle pramenů informuje již v roce 1689 ve své knize „Sláva vévodství karniolského“, její autor Johann Weichard Valvasor. Zdejší lázeňský turistický ruch začal rozvíjet teprve roku 1855 švýcarský lékař Arnold Rikli – významný přírodní léčitel.

Hotel Trst ***

Hotel Trst se nachází nedaleko jezera Bled a je to spíše menší hotel s celkem 32 pokoji. Byl postaven roku 1900 jako hotel Wönfling a proslavil se svým obchodem se suvenýry v přízemí. Tento hotel je svým umístěním perfektním začátkem pro pěší túry po nedalekém okolí Bledu. Pokoje v Hotelu Trst mají balkon nebo francouzské okno. WiFi je k dospizici ve společných prostorách.

Dvoulůžkový pokoj s možností 1 přistýlky s bočním výhledem na jezero – je vybaven vlastním sociálním zařízením, TV a trezorem.

Dvoulůžkový pokoj Standard – je vybaven vlastním sociálním zařízením, TV a trezorem.

Jednolůžkový pokoj Standard – je vybaven vlastním sociálním zařízením, TV a trezorem.

Jednolůžkový pokoj s bočním výhledem na jezero – je vybaven vlastním sociálním zařízením, TV a trezorem.




Wellness centrum ŽIVA s 380 m 2 vodní plochy
Wellness centrum ŽIVA je rozdělené na dvě části. Vodní svět nabízí několik bazénů (4 vnitřní, 1 venkovní, 1 dětský) ve dvou patrech propojených mírným tobogánem, vířivky, termální bazén s 35°C teplou vodou, chrliče, perličky a další atrakce. Svůj prostor zde mají i děti - dětské bazénky spojuje skluzavka. Z bazénu, který má i menší venkovní část, je krásný výhled na hrad nad jezerem. Nechybí ani relaxační zóna s lehátky. Druhá část wellness centra Živa je saunový svět s prohřívárnami: Finská sauna 90°C, Laconium 65°C, Caldarium, Bio sauna s colorterapií a světelnou terapií, Hammam 45°C. Každý den v 17 hodin probíhají speciální saunové programy - ceremoniály. Součástí saunového světa je i venkovní část s vyhlídkou na jezero. V sauně je k dispozici voda, výběr čajů i ovoce. Wellness centrum nabízí také 29 typů masáží.

Stravování


Stravování probíhá formou polopenze

Snídaně formou bufetu v Hotelu Park 7.00 – 10.00 hod.

Večeře formou bufetu v Hotelu Park 19.00 – 21.00 hod.


Tipy na výlet


Roklina Vintgar - cca 7 km od Bledu

Vyhlídka Talež (725 m n. m.) je ideální cíl pro kratší (cca 2 hod) výšlap blízko Bledu.

Zapomenuté městečko Kropa cca 18 km od Bledu

Bazilika Marie Pomocnice - krása, ticho a mír slovinské národní svatyně ve vsi Brezje

Středověké město Radovljica cca 24 km od Bledu

Bledský hrad

Triglavski národní park - cca 30 km


Důležité informace


Check in od 14.00 hod., check out do 11.00 hod.

Doprava vlastní
Cena nezahrnuje vstup do Wellness centra ŽIVA
Domácí zvířata nejsou povolena

Cestovat můžete s platným OP

Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas

U hotelu není možnost parkování, parkování je možné u Hotelu Jadran


Ubytování: hotel ***

Strava: polopenze

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 12.09.2017)