Gran Canaria - Beverly Park ***

0

Zájezd pořádá

FIRO-tour a.s.
Národní 37/38, 11000 Praha

Španělsko / Gran Canaria
V nabídce od: 07.09.2017
Kód zájezdu: 3BE281K

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: V jižní části ostrova, 28 km od letiště, na okraji turistického centra Playa del Inglés.

Pláž: V bezprostřední blízkosti hotelu je menší pláž Paguera s tmavším lávovým pískem, známé písečné duny Dunas de Maspalomas jsou vzdáleny cca 1,8 km po plážové promenádě.

Sport a zábava: V hotelu je tenisový kurt (za poplatek), minigolf, stolní tenis a kulečník. Golfové hřiště Maspalomas Golf je přibližně 10 km od hotelu.

Obchody: Hotel se nachází asi 300 m od obchodního centra Tropical, cca 1 km od obchodního centra San Agustín a přibližně 1,5 km od obchodních center na Playa del Inglés (Kasbach, Metro a Yumbo).


Ubytování: hotel ***
Hotel nabízí v jedné pětipatrové budově celkem 469 pokojů a 12 apartmánů u pláže. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí a trezory, 3 výtahy, Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu (za poplatek), restaurace, 2 bary, dětský klub, sauna, masáže, kadeřnictví, obchod se suvenýry, společenský sál, místnost s herními automaty. V hotelové zahradě jsou 3 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětské brouzdaliště, 2 jacuzzi, sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Pro hosty je připravován několikrát v týdnu sportovní nebo animační program, večerní představení. Naproti hotelu je malý dětský park.

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, ale pokoj je prostornější a dvoulůžková ložnice je oddělena od obývací části dveřmi. Minimální obsazenost – 2 dospělé osoby a 2 děti. Maximální obsazenost – 4 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Strava: polopenze
Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 04.11.2018)